Nerede hata yapıyorum

BCAG57

Üye
Karantina döneminde %14 yağ oranindan (70 kiloydum)%21 yağ oranına çıktım (86 kiloyum)1.5 aydır diyet yapıyorum 2000 kalori alıyorum 176 Gr protein 80 Gr yağ 126 gr karbonhidrat yiyorum haftada 5 gün idman yapıyorum pazartesi ve perşembe göğüs biceps
Salı ve cuma sırt triceps Çarşamba omuz ve bacak çalışıyorum her adeleye 3 hareket sadece bacakta 5 hareket yapıyorum ve her ağırlık antrenmanı ardından 15-20 dk crosstrqiner yapıyorum ama ne kilo verebiliyorum nede bel ölçüm küçülüyor sebebi ne olabilir

1.5 ay boyunca vücut ağırlığında artış azalış hiç olmadı mı
Ölçü alabildin mi aynada baktığında sıkılaşma var mı ağırlıklar artıyor mu
İşlenmiş gıda hamur vs aliyor musun beslenme programındaki makroları aldığından emin misin

1.5 ay boyunca vücut ağırlığında artış azalış hiç olmadı mı
Ölçü alabildin mi aynada baktığında sıkılaşma var mı ağırlıklar artıyor mu
İşlenmiş gıda hamur vs aliyor musun beslenme programındaki makroları aldığından emin misin
Sabah
3 yumurta bütün 2 tanesi beyazı
30-40 Gr yulaf ezmesi
Antreman öncesi (18.00)
150 Gr kepekli makarna
500 Gr tavuk göğüs
Salata yapıyorum 2 yemek kaşığı zeytin yağı çok az da tuz atıyorum
Ara öğün
50 Gr yer fıstığı
Hiç sıkılaşma ve ölçülerde hiç değişim yok kiloda azalmada olmadı sabit
Boyun 38
Bel 88
Kol 38
Omuz 125
Göğüs 108
2017 de başladım (110 kilo) ve sınav haftalarinda vs bırakarak bugüne kadar yapmaya çalıştım ama sporu 1 ay bile bıraksam 8-9 kilo alıyordum çabucak kan değerlerine baktırdım hepsi normal

Kalori ihtiyacınızı bilmiyorum ancak 2000 kalori kilo vermek için yeterli olacağını düşünüyorum beslenme konusunda sadece, kalorinizi degistirmeyerek antreman sonrası bir öğün eklemeniz günlük 3-4 lt su icmen
Antremanda kasları yeterince uyarman lazım
Sen bu beslenme antremanla gelişmelisin çok büyük bir problem göremedim

Back
Yukarı