190 boyunda 71 kiloydum şuan 76 yı zorluyorum nerden baksanız 40 gündür (haftada en az 3 gün) vg yapıyorum (500 mt koşu 20 dk basketbol 40 dakika da vg)
Sabahları 3 -4 haşlanmış yumurta peynir vs protein ağırlıklı besleniyorum
Günlük 2 bardak boza içiyordum
Normal bir akşam yemeği yiyorum.
Gece 11-12 gibi acıkınca ekmek arası peynir vs veya bebe bisküvisi + süt.
Sınava hazırlandığım için geceleri yatmıyorum 2-3 gibi de 100 gram lifalife 300 ml süt koyup içiyorum .
Bunun haricinde spor yaptığım günler spordan sonra 200 gr tavuk göğsü veya ton balığı ekliyorum
Bu şekilde beslenerek 4 kilodan fazla aldım ama yağ dolu bir göbeğim oluştu . Zayıf olduğum için de çirkin bir görüntü oluşuyor . Bozayı azalttım 2 günde 1 bardak içiyorum . Onun haricinde gece yediğim lifa liften de şüpheleniyorum
Şimdi yukarıdaki listedeki hatalarım neler ?
Sabahları 3 -4 haşlanmış yumurta peynir vs protein ağırlıklı besleniyorum
Günlük 2 bardak boza içiyordum
Normal bir akşam yemeği yiyorum.
Gece 11-12 gibi acıkınca ekmek arası peynir vs veya bebe bisküvisi + süt.
Sınava hazırlandığım için geceleri yatmıyorum 2-3 gibi de 100 gram lifalife 300 ml süt koyup içiyorum .
Bunun haricinde spor yaptığım günler spordan sonra 200 gr tavuk göğsü veya ton balığı ekliyorum
Bu şekilde beslenerek 4 kilodan fazla aldım ama yağ dolu bir göbeğim oluştu . Zayıf olduğum için de çirkin bir görüntü oluşuyor . Bozayı azalttım 2 günde 1 bardak içiyorum . Onun haricinde gece yediğim lifa liften de şüpheleniyorum
Şimdi yukarıdaki listedeki hatalarım neler ?