NERDE YANLIŞ YAPIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aneckha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aneckha

Üye
Arkadaşlar kafayı yemek üzere olduğum bi konuyla başbaşayım yardımlarınızı bekliyorum lütfen. Spora başlayalı tam 1 ay oldu 1 aydır çok dikkat ediyorum sadece iki sefer dışarda yedim genelde yulaf yumurta tavuk pilav ağırlı beslendim tek tek makrolarımı saydım ama 80 kiloyla başlamama rağmen hala 80'im ki günlük kalori miktarımın +400 ünü alıyorum buna rağmen 1 ay geçti hala 80'im ve bel çevrem yani göbeğim en az 10 cm filan genişledi düz göbeğim varken şimdi göbeğim oluştu çoğu pantalonum olmuyo ki spordan önce hep dışardan yiyordum kola cips çikolata üçlüsünü mutlaka yapıyodum dikkatsizdim ona rağmen göbeğim yoktu ben nerde yanlış yapıyorum??

Kesin birşey söyleyemem hocalarımız yazarlar belki ama kendi fikrim şu vücudundaki yağ oranı artmış olabilir böylece karın ve bel çevren genişlemiştir. Unutma ki gereken proteinden fazlasını alırsan protein bile yağa dönüşüyor. Yani herşeyden eşit miktarda almaya çalış sürekli aynı şeyleri yememeye bak.

Kesin birşey söyleyemem hocalarımız yazarlar belki ama kendi fikrim şu vücudundaki yağ oranı artmış olabilir böylece karın ve bel çevren genişlemiştir. Unutma ki gereken proteinden fazlasını alırsan protein bile yağa dönüşüyor. Yani herşeyden eşit miktarda almaya çalış sürekli aynı şeyleri yememeye bak.
Yorumun için teşekkür ederim

Sporun verimsiz olabilir yağ yakımın çok düşük büyük ihtimalle spor yaparken kan ter içinde kalıp başından dumanlar yükselmedikçe pek verimli spor yaptın diyemem benim görüşümdür.
Fazla karbonhidrat alıyor olabilirsin yine sporda yeterince yakamazsan yağlanırsın.
Mideni büyütmüş olabilirsin genel sorunudur vücut geliştirmecilerin. Çok ve sık yemek yedikçe mide büyür yağlanma olmada da göbek görünür. Ben sporunun verimsiz olduğunu düşünüyorum güzel bir programla oyalanmadan sporunu yapıp set aralarında programa uygun dinlenme yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorum

Sporun verimsiz olabilir yağ yakımın çok düşük büyük ihtimalle spor yaparken kan ter içinde kalıp başından dumanlar yükselmedikçe pek verimli spor yaptın diyemem benim görüşümdür.
Fazla karbonhidrat alıyor olabilirsin yine sporda yeterince yakamazsan yağlanırsın.
Mideni büyütmüş olabilirsin genel sorunudur vücut geliştirmecilerin. Çok ve sık yemek yedikçe mide büyür yağlanma olmada da göbek görünür. Ben sporunun verimsiz olduğunu düşünüyorum güzel bir programla oyalanmadan sporunu yapıp set aralarında programa uygun dinlenme yaparsan sorun yaşayacağını sanmıyorum
Tamamen yazdıklarınız gerçek siz yazdıktan sonra farkına vardım. Sporum 40 dakikada bitiyo ve eve gidiyorum öyle terleme bile olmuyo ki olabildiğince ağır çalışıyorum, ikinci olarak karbı fazla alıyorum ve midemi büyüttüm her saniye kendimi aç hissediyorum büyüdüğünü hissedebiliyorum günde 1 tane kepek ekmek 2-3 tabak dolusu pilav yiyorum muhakkak yoksa doymuyorum

Saydıklarının hepsini sanırım bir öğünde tüketiyorsun öğünlerini bölebilirsin günde 5 , 6 öğün gibi ve antrenman süren nacizane fikrim çok kısa full body antrenmanlarını üzerinde polar hırka ile beraber deneyebilirsin bu senin yağ yakarken aynı zamandada kas kütlende oldukça gözle görülür artış yapacaktır yediğin öğünlerden örnek verirsen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.

Saydıklarının hepsini sanırım bir öğünde tüketiyorsun öğünlerini bölebilirsin günde 5 , 6 öğün gibi ve antrenman süren nacizane fikrim çok kısa full body antrenmanlarını üzerinde polar hırka ile beraber deneyebilirsin bu senin yağ yakarken aynı zamandada kas kütlende oldukça gözle görülür artış yapacaktır yediğin öğünlerden örnek verirsen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Beslenme planım şu şekilde;
Sabah 7: 2 yumurta domates peynir kepek ekmek 3 dilim
Saat 9.30 : 100 gr yulaf + yoğurt
Saat 12:30; hastanede hemşire olarak çalıştığım için burda çıkan yemeği tüketiyorum pilav, makarna fiks oluyo ve yanında ana yemek bu öğünde büyük bi tabak dolusu pilav ve ana yemek + 3 dilim kepek ekmek
Saat 5'e kadar bişey yemiyorum genelde saat 5de 50 gr lor 3 yumurta + 2 dilim kepek ekmek akşamda evde olan bana yarayan bi yemek yiyorum bu spor yapmadığım gün spor yaptığım gün -- saat 3'e kadar aynı şekilde sonra 3 gibi yarım ekmek + füme eti yiyorum veya salam spora 5 de girip 6.30 çıkıyorum saat 7de 500 gr tavuk + bi tabak dolusu pilav beslenme şeklim bu kardeşim eksiğimi fazlamı söylemeni istiyorum sana zahmet akşamda genelde elma, yer fıstığı filan yiyorum

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Beslenme planım şu şekilde;
Sabah 7: 2 yumurta domates peynir kepek ekmek 3 dilim
Saat 9.30 : 100 gr yulaf + yoğurt
Saat 12:30; hastanede hemşire olarak çalıştığım için burda çıkan yemeği tüketiyorum pilav, makarna fiks oluyo ve yanında ana yemek bu öğünde büyük bi tabak dolusu pilav ve ana yemek + 3 dilim kepek ekmek
Saat 5'e kadar bişey yemiyorum genelde saat 5de 50 gr lor 3 yumurta + 2 dilim kepek ekmek akşamda evde olan bana yarayan bi yemek yiyorum bu spor yapmadığım gün spor yaptığım gün -- saat 3'e kadar aynı şekilde sonra 3 gibi yarım ekmek + füme eti yiyorum veya salam spora 5 de girip 6.30 çıkıyorum saat 7de 500 gr tavuk + bi tabak dolusu pilav beslenme şeklim bu kardeşim eksiğimi fazlamı söylemeni istiyorum sana zahmet akşamda genelde elma, yer fıstığı filan yiyorum
antrenman sonrası tahmin ettigim gibi 500gr bi öğünde yiyorsun bunun 250 gr antrenman öncesine bölebilirsin sabahları yumurta sayını arttırıp kepek ekmeğini biraz azalt beyaz yarim ekmeği kes onun yerine princ yemeye çalış evde hazırlayıp saklama kaplarında yanında taşıyabilirsin genel öğünlerin tavuk pilav balık pilav vs. olsun

Onun dışında diğer yediklerin yulaf 100gr gayet iyi kuruyemişi çok da abartmadan yiyebilirsin.

Back
Yukarı