Neler Önerirsiniz? 3. Ayımdayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ipsad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ipsad

Üye
3 aydır spor salonunda vücut yapmaktayım ancak ben çok iyi bir vücuda sahip olmak istiyorum (bunun içinse bol bol çalışıyorum) boyum 1.75 kilom 68.Kısa sürede kaslı olmak için hangi ilaçları,gıdaları almalıyım?Lütfen bana yardımcı olun.

Ben özellikle kol ve göğüs istiyorum bunun için antremanın yanında ne almalıyım?Marka verirseniz süper olur.

Son düzenleme:
solgar vm 75 multivitamin al antioksidan amino ve multivitamin desteği ve whey proteini al . daha yenisin fazla desteğe ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum başarılar.

bu is o kadar basit degil ki? once bir foto gorsek ve degerlendirsek? ayrica ne yersiniz ne icersiniz? ne kadar dinlernirsiniz? calisma sisteminiz? vs vs vs !ama benim param var hemen birsey almam lazim diyorsaniz buyrun alin..

Öncelikle hareketleri nizami yap...Her bölge için 3-4ten fazla hareket girme aşırı çalışmaya girer büyüyeceğine küçülür yada gelişme olmaz...whey proteini al antremanlardan sonra ilk 30 dklık süreçte dinlenmeye dikkat et büyük kasları 3-4 gün küçük kasları 2 gün dinlendir en az 8 saat uyu gelişirsin :)

Back
Yukarı