şu hepimizin bildiği internet sitesinden bir dambıl seti almıştım. y.... kargo seçeneğini işaretledim. kargom şubeye ulaştı. ben o gün evdeyim. kargom gelmeyince siteden sorguladım, "alıcı adreste bulunamadığından haber notu bırakıldı" yazıyor. ne gelen oldu, ne de not bırakan... şubeyi aradım. müdür diyor ki, beyfendi biz geldik sizi bulamadık. dedim ki "yemin et geldiğine?" müdür diyor ki, ben değil ama arkadaşımız gelmiş. dedim ki işte o arkadaş gelmedi. illa dedi ki gel kargonu kendin al. yahu dedim, ağır paket olunca getirmeye mi üşendiniz? neyse ben alışveriş sitesinden tut, kargo genel müdürlüğüne, her yere mail attım. telefon üstüne telefon geliyor.. 3 günlük yoğun bir telefon ve mail trafiğinden sonra, kargom geldi.
daha sonra eliptik bisiklet siparişi verdim. ama bu defa y..... kargoyu değil, a..... kargoyu tercih ettim. bir baktım ki apartman dış kapıda y..... kargonun haber kağıdı. aradım, yahu dedim, ben öteki kargoyu tercih ettim, siz nerden çıktınız? hem adresime geldiniz mi? dedim,
personel diyor ki, "abi ben geldim, kapıda adın yazmdığı için, ben de zillere basmadım,apartmana girmedim."
gene 3 günlük bir mail ve telefon trafiğinden sonra, kargom geldi.
en son koridior barfiksi siparişi verdim. gene a..... kargo ile. kargom cumartesi sabah şubeye gelmiş, bana gelmedi, aradım şubeyi, eleman diyor ki, "beyfendi semtimizin aracı arızalı o yüzden getiremedik"
halbuki yalan söylüyor. etrafım banka şubeleri ofisler ile dolu. böyle bir semtte öyle bir firmanın aracı arızalı diye 4 gün dağıtım yapılmaması mümkün mü?
gene genel müdürlüklere mailler döşedim.
anlamadığım şey, herkes benimle aynı durumda mı?
bu kargo elemanlarını ben çok severim, sayarım. evime gelen her kargocuya, ki son zamanlar hariç, genelde muhakkak bişeyler ikram etmek isterim, onlara saygıda kusur etmem.
ama gel gör ki paramızla rezil oluyoruz.
ben 3 örnek verdim ama,spor aletleri, kitap, elektronik vs.... onlarca yüzlerce kez ürün aldım. yaw arkadaş 1 tanesi sorunsuz teslim edilmez mi?
daha sonra eliptik bisiklet siparişi verdim. ama bu defa y..... kargoyu değil, a..... kargoyu tercih ettim. bir baktım ki apartman dış kapıda y..... kargonun haber kağıdı. aradım, yahu dedim, ben öteki kargoyu tercih ettim, siz nerden çıktınız? hem adresime geldiniz mi? dedim,
personel diyor ki, "abi ben geldim, kapıda adın yazmdığı için, ben de zillere basmadım,apartmana girmedim."
gene 3 günlük bir mail ve telefon trafiğinden sonra, kargom geldi.
en son koridior barfiksi siparişi verdim. gene a..... kargo ile. kargom cumartesi sabah şubeye gelmiş, bana gelmedi, aradım şubeyi, eleman diyor ki, "beyfendi semtimizin aracı arızalı o yüzden getiremedik"
halbuki yalan söylüyor. etrafım banka şubeleri ofisler ile dolu. böyle bir semtte öyle bir firmanın aracı arızalı diye 4 gün dağıtım yapılmaması mümkün mü?
gene genel müdürlüklere mailler döşedim.
anlamadığım şey, herkes benimle aynı durumda mı?
bu kargo elemanlarını ben çok severim, sayarım. evime gelen her kargocuya, ki son zamanlar hariç, genelde muhakkak bişeyler ikram etmek isterim, onlara saygıda kusur etmem.
ama gel gör ki paramızla rezil oluyoruz.
ben 3 örnek verdim ama,spor aletleri, kitap, elektronik vs.... onlarca yüzlerce kez ürün aldım. yaw arkadaş 1 tanesi sorunsuz teslim edilmez mi?