neden???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sokakta yürürken karşınızdan bir kız geldi ve saçıyla oynadı.bunun anlamı gerçekten de dedikleri gibi mi?yani kız size ilgi duyuyor anlamı mı var.

aman her sacıyla oynayana yanasma biberi suratında bulursun valla. erkek arkadası veya yakını oralardaysada mor bir göz :D

ne demişler kadın dediğin fethi zor olmalı fethi zor fatihi tek :) . sokakta bana bakmışsa demekki başkalarına da bakar.gözü dışarda olanla da benim işim olmaz .D

ne demişler kadın dediğin fethi zor olmalı fethi zor fatihi tek :) . sokakta bana bakmışsa demekki başkalarına da bakar.gözü dışarda olanla da benim işim olmaz .D

Öyle düşünme sende bakıyorsun o sana baktıysa senin de gözün dışarda o zaman.O dediğin şey yani saçıyla oynaması vücut diliyle ilgili hakkında araştırma yapabilirsin.Ama ben saçımla oynamazdım açıkçası kız görünce bozulmasın diye hiç dokunmazdım.Tabi kızların uzun olduğu için bir o yana bir bu yana sallayıp işve yapıyor olabilir.Ama sanmıyorum bazen tuttuğu da oluyor bana 1,2 kere ras geldi dediğin olay.Saçla oynama kız sonra teklif gönderdi bana bir arkadaşıyla dediğim gibi vücut dili diye bir şey var google'ye yaz bulursun.

bir yanlış yok.ama bir saç oynamayla hemen birşey düşünüyosan abazalığa girer bence bu tabi herkesin kendi görüşü :)

bir yanlış yok.ama bir saç oynamayla hemen birşey düşünüyosan abazalığa girer bence bu tabi herkesin kendi görüşü :)

Öyle abazalık diye düşünürsen kadınlara karşı güvenin olmaz ve hayatın boyunca tek başına kalırsın.Anladım ne demek istediğini ama ben yazan kişinin yazdıklarına baktığımda öyle bir şey hissetmedim.Tabi ben de diyorum hatta onun bir filmi de var link atayım iştersen izlersin.https://www.youtube.com/watch?v=_8nVIbsnoEM burdakiler de izleyebilirler.Bu konuyla alakalı 1,2 dakkalık bir video.

ben güzel kız görünce saçımı duzeltıyorum doğru olabılır:D

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı