Mertttorsy
Üye
Merhaba arkadaslar yaşım 16 , hergun kahvaltıda 3 yumurta 1 sarısı seklınde tuketiyorum fast food tuketmiyorum karbonu azalttım ekmegi kestim sekerli herseyi kestim okulda yemekhanede ne varsa yiyorum ama hep pilav ve pirinv var yanında sulu var. Guk icinde 2.5 litre su iciyorum saglıklı seyler yiyorum ama azar azar cok fazla yemiyorum okuldan e ayrıca haftada 5-6 gun kardiyo yapıyorum ve kardiyoyu su sekilde yapıyorum :
1)İnterval koşu 1 dk full sprint 1 dk hızlı tempo yurume soguma ardından 1 dk yine depar yine soguma yurume(aerobik sekilde nabızı olabildigince yukset tutuyorum)
2)eve geliyorum mekik ve sınav cekiyorum . Ağırlık calısmıyorum sadece isteğim şu yağların erimesi boyum kısa oldugu icin agırlık calısmak istemiyorum ama ne yapsamda şu yağlar erimiyor sizin oneriniz nedir
Boy: 160
Kilo:58
1)İnterval koşu 1 dk full sprint 1 dk hızlı tempo yurume soguma ardından 1 dk yine depar yine soguma yurume(aerobik sekilde nabızı olabildigince yukset tutuyorum)
2)eve geliyorum mekik ve sınav cekiyorum . Ağırlık calısmıyorum sadece isteğim şu yağların erimesi boyum kısa oldugu icin agırlık calısmak istemiyorum ama ne yapsamda şu yağlar erimiyor sizin oneriniz nedir
Boy: 160
Kilo:58