Neden bu kadar çok kafaya takıyorum

2 gün önce başımdan geçen olayı anlatıyorum sizlere ben 18yasindayim ailemle birlikte yaşıyorum neysr evde tekim dışarı proteini almak için üstüm çıplak vaziyette çıktım o aradada dışarıda 14 yaşında bir kaç kiz 20 yaşındayım diyen bir lavuk ve 15 16 yaşlarında çocuklar var kızlardan biri oradan bir şey söyledi bende bana mı dediniz diye çıktım 20 yaşındaki eleman bana dedi hayırdır nolcak dedi bende sakince devam ediyorum konuşmaya kavga çıksın istemiyorum sevmem zaten kavga etmeyi muhabbet uzadı uzadı bu bana gel aşağı artistlik yapma diyor ben neden bilmiyorum inmedim aşağı korkak bir insan değilim karşımda ki kim olursa olsun ağır konuşmaktan çekinmem ama o zaman artık kavga etmek istemediğim için mi korktuğum için mi inmedim bilmiyorum bu mesele benim canımı 2 gündür aşırı derecede sıkıyor. Kendi kendime nasıl adamsın sen birde güçlü olcam diye spor yapıyorsun senin spor neyine diyorum kafamda aptalca fikirler var sen böyle davranacaksan boşuna spor salonuna gitme gibi.

Aşağı insem büyük ihtimalle lavugu dovdugum zaman diğer ikisi üstüme ziplayacakti dayak yiyecektim ama simdi inip kavga etmediğim için pişmanlık duyuyorum olmadığım halde kendimi korkak gibi hissediyorum nasıl bu duvarı yıkabilirim?

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

biraz gururuna dokunmuş boşver doğru olanı yapmışsın
Zaten herkes gücünün yettiğine dayılanıyor , gerçi ben olsam 3'ünüde gömerdim lakin sonu karakolda biterdi bu yüzden sonunu düşünmek önemli

Kendini tebrik edecegine kafana takiyosun once disiplin sonra siddet hatta siddet hic olmasin siddeti sadece savunman icin kullan he birde insanlari ve sorunları kafana takma.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bırak konuşsun sen dogru olanı yapmışsın kavga çözüm degil o kadar kişiyle artistlik yapması kolay sen yoluna bak hiç sıkıntı yapma :)

kardeşim bu tarz olayların kafana takılmaması için , aklına geleni o an yapıcaksın. Ama her zaman sonunu düşünmen gerekir. 3 yıl önce arkadaşımın yanında 2 kişi dayılanmıştı , bende altta kalmamak için onları biraz hırpalamıştım, o an sonunu düşünmedim tabi. Adamlar 2 kişi 3er gün hastanede yatmışlar. Bu olayın bana maliyeti hastane masrafları , kırılan araba ve dükkan camları dahil 7500 tl oldu. Ailemden habersiz tek başıma 5 ayda bitirdim borcu. Kısacası kafana takmaya değmez. Hepimizin aklına gelen şeyler; başımızı yastıga koyunca ' keşke şurada şöyle yapsaydım' dediklerimiz. 1-2 güne unutursun merak etme

Normali bu zaten, önüne gelenle paldır küldür kavga etmek ancak medeniyetsiz başı boş bir adamın yapacağı bir şeydir.

Dosdum hiç kafana takma bende aynı olayı yurt dısında polonyada yaşadım gece üç tane dazlakla kavga ettim benimde yanımda 1 arkadaşım vardı vede adamların agzı burnu kırıldı bizi nezarete attılar içeride ayrı kogusa koydular allahdan dalzaklar bizim arkadaşlarının dövdüğümüz için girdiğimizi anlayınca sabaha kadar bizi istediler aynı kogusa verin diye o gece korktugum kadar hiç bir zaman korkamadım kardeşim eğer onlarla aynı kogusda olsaydık herhalde cok kötü sonuçları olurdu sonra kavg ettiklerimizin sabıkalı oldukları bizim öğrenci oldugumuz anlasılınca sabahın erken saatlarınde saldırlar bizi sonrada hep bu tip olaylarda biraz durur geride düşünürüm ve şu anda iki tane cocugum var dövmek isdediğim cok insan cıkıyor sırf zevkine dövmek istediğim amma sonra gerisini düşününce coluk cocuk insanın eli kolu baglanıyor. Amma bir taktik gelişdirdim böle bir durum yaşadıgımda ailemi düşünüyorum benim yoklugumda cekecekleri sıkıntıyı vede aklıma Peygamber Efendimizi getiriyorum efendimiz olsa içinde bulundugum durumda ne yapardı diye sonra içimdeki kinim yatışıyor Alemlere rahmet olarak gelmiş birisinin yapacakları ile aynı davranısı sergilediğimi bilmek içimi ferahlatıyor böle düşün ???

Back
Yukarı