mertcan özbek
Üye
2 gün önce başımdan geçen olayı anlatıyorum sizlere ben 18yasindayim ailemle birlikte yaşıyorum neysr evde tekim dışarı proteini almak için üstüm çıplak vaziyette çıktım o aradada dışarıda 14 yaşında bir kaç kiz 20 yaşındayım diyen bir lavuk ve 15 16 yaşlarında çocuklar var kızlardan biri oradan bir şey söyledi bende bana mı dediniz diye çıktım 20 yaşındaki eleman bana dedi hayırdır nolcak dedi bende sakince devam ediyorum konuşmaya kavga çıksın istemiyorum sevmem zaten kavga etmeyi muhabbet uzadı uzadı bu bana gel aşağı artistlik yapma diyor ben neden bilmiyorum inmedim aşağı korkak bir insan değilim karşımda ki kim olursa olsun ağır konuşmaktan çekinmem ama o zaman artık kavga etmek istemediğim için mi korktuğum için mi inmedim bilmiyorum bu mesele benim canımı 2 gündür aşırı derecede sıkıyor. Kendi kendime nasıl adamsın sen birde güçlü olcam diye spor yapıyorsun senin spor neyine diyorum kafamda aptalca fikirler var sen böyle davranacaksan boşuna spor salonuna gitme gibi.
Aşağı insem büyük ihtimalle lavugu dovdugum zaman diğer ikisi üstüme ziplayacakti dayak yiyecektim ama simdi inip kavga etmediğim için pişmanlık duyuyorum olmadığım halde kendimi korkak gibi hissediyorum nasıl bu duvarı yıkabilirim?
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Aşağı insem büyük ihtimalle lavugu dovdugum zaman diğer ikisi üstüme ziplayacakti dayak yiyecektim ama simdi inip kavga etmediğim için pişmanlık duyuyorum olmadığım halde kendimi korkak gibi hissediyorum nasıl bu duvarı yıkabilirim?
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın