Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
çok sevdim be abi

Bence bir insanın hayatta yapacağı en mantıklı yatırım kendi vücuduna yaptığı yatırımdır, ömrümüz boyunca bizi terk etmeyeceğine emin olduğumuz ve ömrümüz boyunca ihtiyaç duyacağımız tek şey vücudumuz.

En basitinden düzgün ve sağlıklı bir vücutla bir iş mülakatına girseniz hanenize bir + yazılır.

Kendim ve sağlığım için.

• Like
Reactions: Azi
birden fazla sebebi var. evet kendim için yapıyorum çünkü bodybuilding benim için güzel bir eğlence. kondüsyonumu korumak için yapıyorum çünkü bu beni daha iyi hissettiriyor. vakit geçirmek için yapıyorum çünkü güzel bir hobi. bazen hiçbir sebep olmaksızın yapıyorum çünkü bu sporu seviyorum. ama en çok ne için yapıyorsun diyorsanız sebebi belli seks.

çok sevdim be abi

efsane ınsandan efsane bır cevap :) supersın abı :)

ben ndne yapıyorum sole anlatım ben ne kızlar ıcın ne guclu olmak ıcın nede cekıcı gorunmek ıcın yapıyorum bu spora bos bos oturdugum ıcın basladım hala da o sekılde hıcbır ısım yok okul harıcı maddı durumumda ıyı sukur oraya buraya para yedırcegıme bu sporu yapıyorum hem guzel bır eglence benım ıcın hemde gunde yol falan da katılınca 3-4 saatımı alan bır hobı :)

Ben spora başlamadan önce kalp hastası cılız birşeydim orta okul 1 de rahatsızlandım liseyi bitirip 1 sene geçene kadar evden çıkıp 10 metre bile yürümem yasaktı. Ameliyat olduktan sonra hareket etmem ve spor yapmam da sakınca bulunmadı bende bu sporu yaparak normalde olmam gereken kişi oldum eskisi gibi fiziksel olarak zayıf olmak özgüveni de etkiliyormuş spor yaptıktan sonra bunu anladım. Bu yüzden bu işi severek yapıyorum.

• Like
Reactions: Azi
- güç kuvvet dayanıklılık kondisyon...
- kızlardan daha cok erkekleri kıskandıran bir vücut elde etmek her zaman iyidir.
- günün stresini atamıyorsanız antreman saatlerinize geri sayıma başlayabilirsiniz.
- ayna karşısındaki farklılıklar hoşunuza gidiyorsa bb hayat arkadaşınızdır.
- yeni tanıstığınız biriyle yada bir ortama girdiğinizde gözlerin üzerinizdeki kıyafetin vücudunuzla olan ilişkisine hayran hayran bakmalarının hoşumuza gitmesi olabilir.
- özgüven kazandırdığı için.
- tanıstığınız birine asosyal görünmemek içinde olabilir :D

bu dahada çoğaltılabilir.

geçen gün bir sırt pozumu facebookta paylaştım.kızlardan çok erkekler beğendi :D ama amacım kızları etkilemek değildi zaten.ben spora kilo verme amaçlı başladım 30 kilo kadar verdim de.sonra da bırakamadım :D

mutlu ediyor yapmadıgımda birseyler eksik oluyor hayatımda estetik ,guzel cekici gorunmek hepsi guzel ama en onemlisi mutlu ediyor beni

Vg yi hiç bir şekilde bilmez ve gideceğimi hayal etmezdim taki zayıflığımdan bunalıp kilo almak istediğim güne kadar:) Vg ye başladığım 1. ayımda bu sporun hayatımda yeri büyük olduğunu fark ettim :)

yıllardır üstüme yapışan 'geek' imajını değiştirmek, kafamdan ziyade biraz da vücudumla dikkat çekmek için yapmaya başladım. ama sonra baktım ki her antrenman sonrası bir mutluluk bir rahatlık geliyor, artık sakatlık falan olmadıkça bırakmam :)

yıllardır üstüme yapışan 'geek' imajını değiştirmek, kafamdan ziyade biraz da vücudumla dikkat çekmek için yapmaya başladım. ama sonra baktım ki her antrenman sonrası bir mutluluk bir rahatlık geliyor, artık sakatlık falan olmadıkça bırakmam :)
sakat sakat sporuna devam eden bi sürü sporcu var.onu bırak sakatlandıktan sonra spora başlayıp kainat şampiyonu olanlar var.bkz tolga murat balıkçı

Bu spora 4 sene önce kilo almak için başlamıştım (ektomorf). Daha sonra onsuz yapamaz oldum. Sanırım spor yapmayı seviyorum :d

Back
Yukarı