Neden acaba ?

Diyetle geçen haftanın sonunda kan şekeri çok mu düşüyor acaba ? Gerçekten bu hafta sıkı diyet yapmıştım
Kahvaltı :Normal
Öğlen:Tavuklu pilav yada ev yemeği yanında salata
İkindi İdmandan sonra :Bir Muz
Akşam :Ev yemeği salata
Bunlar öğünlerdi ama bugün çok iştahım arttı ve dayanamdım bir karışık kumpir 2 kutu ıce tea yedim. .Bol proteinli ve karbonhidratlı .Halbuki 2 saat önce yemek yemiştim.Sizce bu normal bir durum mu 1 haftalık diyet sonunda gelen şeker düşümesi ? Cheat meal da sanırım her haftada 1 kez yapılıyor .

Kan şekeri oynayabilir yeni başladıysan. Bunun önüne tarçınlı sıcak su yada tarçın serpilmiş yoğurt ile geçebilirsin. Tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi olduğu biliniyor.

Cheat meal olayını haftada 1 olarak vücuduna şartlama. Canın çok çektiyse git göm ama sonrasını kaçırma. Bir de öyle bir kaçamak öncesi 2 bardak su iç ve tekrar düşün bunu şuan yiyebilecek miyim diye[emoji4]

Saygılar, sevgiler.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kan şekeri oynayabilir yeni başladıysan. Bunun önüne tarçınlı sıcak su yada tarçın serpilmiş yoğurt ile geçebilirsin. Tarçının kan şekerini düzenleyici etkisi olduğu biliniyor.

Cheat meal olayını haftada 1 olarak vücuduna şartlama. Canın çok çektiyse git göm ama sonrasını kaçırma. Bir de öyle bir kaçamak öncesi 2 bardak su iç ve tekrar düşün bunu şuan yiyebilecek miyim diye[emoji4]

Saygılar, sevgiler.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ettim hocam

Diyetle geçen haftanın sonunda kan şekeri çok mu düşüyor acaba ? Gerçekten bu hafta sıkı diyet yapmıştım
Kahvaltı :Normal
Öğlen:Tavuklu pilav yada ev yemeği yanında salata
İkindi İdmandan sonra :Bir Muz
Akşam :Ev yemeği salata
Bunlar öğünlerdi ama bugün çok iştahım arttı ve dayanamdım bir karışık kumpir 2 kutu ıce tea yedim. .Bol proteinli ve karbonhidratlı .Halbuki 2 saat önce yemek yemiştim.Sizce bu normal bir durum mu 1 haftalık diyet sonunda gelen şeker düşümesi ? Cheat meal da sanırım her haftada 1 kez yapılıyor .

Forumda sürekli "neden acaba?" "ustalar buyrun" gibi gizemli isimlerle başlıklar açıyorsun..2-3 tanesini "konu başlığının açıklayıcı olmaması maddesinden" çöpe gönderdim..Bundan sonra "lütfen" önce arama yap, bulamadıysan daha açıklayıcı kelimelerle başlık aç..
5 ceza puanın var.5 puan daha eklenirse 3 gün uzaklaştırma alacaksın.

Lütfen forumdaki diğer üyelere karşı daha saygılı olalım ve karmaşa yaratmayalım.

Back
Yukarı