neden ağrı yok

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuse

Üye
düzenli olarak haftada 3 gün çalışıyorum çalışırken acıyo setleri tamamlıyorum ama eve gidiyorum hiç ağrı acı kasılma yok özellikle ön kolda neden bu böyle yanlışmı çalışıyorum gelişme olmazmı
 
aynen yaparken yanıyor kaslarım zorlanıyorum ama hiç ağrı yok 50 sinav çekiyorum gene ağri yok gogusde eskıden olurdu ondan sınav ornegımıv erdım
 
agri olmamasi gelismeyecegin anlamina gelmez, hareketleri duzgun ve uygun kilolarla yapiyorsan, yeteri kadar besleniyorsan ertesi gun agri hissetmesende buyursun. ben buyudum ordan biliyorum :)
 
Ağrılar spora ilk başladığınız zaman yani kaslarınızı ilk çalıştırdığınız zaman 1 hafta yada 15 gün ağrır.Daha sonra ağrılar kesilir bu böyledir.
 
Ağrılar spora ilk başladığınız zaman yani kaslarınızı ilk çalıştırdığınız zaman 1 hafta yada 15 gün ağrır.Daha sonra ağrılar kesilir bu böyledir.

eksik ve yanlış bilgileriniz var, makaleyi okumanızı öneririm
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/geciken-kas-r-lar-t20464.html

@yuse

sana önerim, yeterince ağır kilolarla, yeterince pumping yaptığından emin ol, eğer düşük kilolarla çalışıyorsan, ağrı oluşmayabilir.
 
genelde agrım oluyor benim özellikle de super set yaptıgımda veya zorladıgımda
 
Kas ağrısı çalıştığın ağırlıkları düzenli olarak arttırırsan sürekli olur fakat kas ağrısı hic bir zaman kas gelişiminin göstergesi değildir.
 
tip camiasinin bu konuya hala kesin bir cevabi yok. etrafimda cok orenk var, ben agri nedir bilmem ve dogal yolla steroitsiz hacim olarak gelinebilcek son noktada sayilirim. fakat her antremandan sonra takip eden 3 gun boyunca calistirdigi adelesini hisseden arkadaslarimda mevcut durum boyle olunca agriyan kas gelisir yada cok calisan kas agirir diye birsey soyleyemeyiz tamamiyle kisiden kisiye degisen yapisal bir olgu.
 
Merhaba

bende başlayalı 1 ay a yakın oldu ilk bir hafta ağrım daha sonrasında tık yok . ama 3. haftadan itibaren protein ve kreatin kullanmaya başladım bundan dolayı olabilirmi?
 
o zaman daha ağır girin ağırlıkları bide öyle deneyin...

ertesi gün o böleye bastırınca acımıyorsa hocanıza sorun programını 1 yeni hareket falan eklesin derim ben...
 
Çok nizami antrenman yaparsan hiç çalmadan ve ağır kilolarda gör bakalım ağrıyı sen ya da süperset brutal set yapda gör :)
 
ağrılar olmayabilir.ancak hemen ağır çalıştırmanızı gerektirmez.bir süre daha sabırlı olun ve çalışın.kendizi ayarlayın.ondan sonra biraz daha ağırlaştırmaya bakın.hemen setinizi 2 ye katlayıpta ben hacim arttıracam diyorsanızda siz ancak vücudu yormuş olursunuz.yavaşşş yavaş :)
 
Yorumlar için Teşekkürler arkadaşlar. Hocama sordum hareketleri yaparken oda izledi yanlış yapmıyormuşum belki karbonhidrat ve kreatin kullandığım için kasların çabuk yenileniyor olabilir dedi... bakalım ileride neler olucak :)
 
creatinve karbon hidratlar atp oluşma mekanizmasının en onemli elementleri kaldıki beslenmede iyiyse yeterli proteinle beraber tedavi sureci kısalıyor. bende agrı herzaman bir sonraki gun olur. eger çalıştığım gun ağrı varsa bilirimki cok calışmışım ve belkide surantrene olmuşum. birde whey proteinler (izole yada conc farketmez.) kas yenilenmesinde buyyuk pay sahibiler. ant oncesi ve ant sonraası birer olçek içmek. ant dışı gunlerdede sabah kalkar kalkmaz vede herhangi bir ara ogunde almak. hatta konsantre bir urunse yatmadan once almak cok buyuk katılar sağlayabilir. tedavi sureci kısalır, antrenman temposu artar, kaslar daha cok yol katederler. iyi çalışmlar saygılarımla ...
 
agri olmamasi gelismeyecegin anlamina gelmez, hareketleri duzgun ve uygun kilolarla yapiyorsan, yeteri kadar besleniyorsan ertesi gun agri hissetmesende buyursun. ben buyudum ordan biliyorum :)
büyümüşsün maşallah abi :D
 
düzenli spor yapıyorsun arkadaşım ağrı zaten olmaz bir müddet sonra eğer ağrı acı değilde sızlama oluyorsa kollarda vs. antremanın hakkını vermişsindir
 
Back
Yukarı