Evet yurt dışındaki arkadaşlar ne zaman gelecekseniz seçin ona göre bir tarih kararlaştıralım. Önce duyurular bölümündeki büyük buluşma başlığı okuyun! http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?p=7481 Bu arada son şık Despo'ya atıftır ama art niyet yoktur yanlış anlaşılmasın
Despo bu mesaj niye editlenmiyor? İşin yoksa konu başlığını düzeltsene iki kere anket yazıyor ben belki yazmaz diye eklemiştim
Neyi editleyecektim pek anlamadim ama anket yazani diyorsun sanirim 8) onu editledim Bu arada benim yerimede biri oylama yapmis Gelebilmem imkansiz gibi..
Tamam ya halletmişsin işte Harbi iki oy var kimdir bu kendisi Despo sanan arkadaş?! Tamam yani İspanya'ya gidecek olabilirsiniz ama sitenin başka admini yok sanırım 8) Arkadaşlar anketi gerçekçi bilgilere dayanarak işaretleyin çünkü buluşma çoğunluğun geleceği zaman yapılacak. Yani en mantıklısı o
şimdilik temmuz ayı 1-15 ve 15-30 başa baş gidiyor zannımca temmuz olacak ve SARC ben sitenin adminiyim ama ıspanyaya gidecem :lol: :lol: :lol: baba seçenek süper tam üstad DESPOYA göre
SARC demek artık iki DESPO var o zaman birinden biri mutlaka gelir ve unutmayın insanlar çift yaradılmıştır şaka bitarafa umarım her ikiside gelir