charismatic
Üye
Merhaba Arkadaslar vg`ye baslayali yaklasik 8 ay oldu ama is yogunlugu nedeniyle son 2 aydir full gidiyorum (haftada 4-5kere) karin ve bel bölgemde yaglanma var (yaklasik %20) ama kollarim bagayi ince hala bu arada yas 27 boy 179 kilo 77 elimdeki supplementler ise söyle:
Mega mass gainer
Powerbär protein tozu
creatin tozu
Muscletech BCAA Hardcore amino tablett
sponser vinitrox pepto Arginine, ornithine tablett
Cofein tablett
yesil cay tablett
weider glutamin toz
L- carnitin ve CLA tabletleri yarin geliyo
Simdi forumda arastirtim cagu yerde ayni anda kas yapip yaglari eritemiyecegimiz yaziyor!
Ben sahsen göbegimden birkac kilo yag vermek istiyorum ve bu arada kollarimin incelmesini istemiyorum ve mümkünse en azindan gögüs ve kol kaslarimin sekillerinin cikmasini istiyorum.
Simdi ben bu supplementlerden hangisini veya hangilerini kullanmaliyim? Nasil beslenmelyim saf protein mi ? yoksa ayni anda karbonhidratdami? Ne tür egzersiz yapmaliyim? cla - l canitin - creatin ayni anda kullanilabilirmi? en azindan kollari ve gögüsü sisirmek icin! Frumda bunlar benzeri cok ve yaklasik alti saat okudum ama yeterince anlamadim
Yardimci olursaniz cok cok cok sevinirim!!!
Mega mass gainer
Powerbär protein tozu
creatin tozu
Muscletech BCAA Hardcore amino tablett
sponser vinitrox pepto Arginine, ornithine tablett
Cofein tablett
yesil cay tablett
weider glutamin toz
L- carnitin ve CLA tabletleri yarin geliyo
Simdi forumda arastirtim cagu yerde ayni anda kas yapip yaglari eritemiyecegimiz yaziyor!
Ben sahsen göbegimden birkac kilo yag vermek istiyorum ve bu arada kollarimin incelmesini istemiyorum ve mümkünse en azindan gögüs ve kol kaslarimin sekillerinin cikmasini istiyorum.
Simdi ben bu supplementlerden hangisini veya hangilerini kullanmaliyim? Nasil beslenmelyim saf protein mi ? yoksa ayni anda karbonhidratdami? Ne tür egzersiz yapmaliyim? cla - l canitin - creatin ayni anda kullanilabilirmi? en azindan kollari ve gögüsü sisirmek icin! Frumda bunlar benzeri cok ve yaklasik alti saat okudum ama yeterince anlamadim
Yardimci olursaniz cok cok cok sevinirim!!!