Ne yapmalıyımm ? Kafam çok karışık ...

Yahu yumurta dediğin ne ki senin? Önemli olan şey kalori. Yok maydonozu limona batır yok ekmeği kepekle ye. Sen kaloriyi düşürmedikçe yağ yakımı olmayacak. 2000-2200 kalori almayı dene hareketli ol yağ yakmaman için bir sebep yok. Diyet listesini kendin araştırarak yaz başkalarının diyet listesini uygulama. Şu yukarıdaki yüksek zekalı insanın verdiği liste bu forumda barınamaz. Ayrıca porsiyona göre değil gramaja göre hareket et. Elektronik tartı edin mutlaka. Pahalı bir şey değil 20-30 civarınada bulabilrsin. Amacın yağ yakımsa benim düşüncem yine de ağırlık antrenmanı olsun. Cardio da gerekli. Ve son olarak haftada 500 gr yağ ideal.
Dikkate almakla başla diye okumuştum.s Ya zaten 20 kg verdim durdu daha veremiyorum :‘(

Kesinlikle katılıyorum evet böyle bişi var.. Yağ atımı farklı toksinlerin atımı farklı suyun atımı farklı.. Bunu zaten Ahmet Maranki, Kemal Milar gibi hocalarda söylüyor.. Mesela bi Karbonatlı Su formülü var, 1 bardak suya yarım çay kaşığı kadar karbonat atıp sabah aç karnına içmek gibi bi mucize var, bunu Kemal Milar öneriyor ve bizzat biz denedik. Bu karbonatlı su vücuttan yağları öyle bir atıyor ki ben bile şaşırdım bunu görünce.. Çok yağlı olan birine bunu düzenli olarak içirdik, sonuç ne mi? Vücutta yağ normal bi insandan fazla olduğundan dolayı ishal, kusma, şişliği almak adına alttan ve ağızdan gaz çıkarımı ve daha nice çok şeyler var bu işler öyle yüzeysel değil.. Mesela gerçi şu an aklımda yok ama, bi kan grubunun kesinlikle domates tüketmemesi gerekiyor çünkü kanı inceltiyormuş, her kan grubunun kendine göre ihtiyacı var, hangi birimiz beslenme programlarına başlamadan önce diyetisyenlere gidip kanımızı bilmemneyimizi ölçtürüp vücudun eksiğini fazlasını görüp ona göre bi beslenme programı çıkarttırdık? Bilmiyorum hiç çıkarmı..

A kan grubunun dometesi tüketmesi sıkıntı, zaten ne kadar doğru bilmiyorum ama Avrupa'da domates şekerinden dolayı meyve olarak geçiyormuş. Karbonatlı su + himalaya tuzuyla yapıyorlar sanırım bunu, alkali diyetinde geçiyor olabilir ben de araştıracağım söylediğin iyi oldu.

A kan grubunun dometesi tüketmesi sıkıntı, zaten ne kadar doğru bilmiyorum ama Avrupa'da domates şekerinden dolayı meyve olarak geçiyormuş. Karbonatlı su + himalaya tuzuyla yapıyorlar sanırım bunu, alkali diyetinde geçiyor olabilir ben de araştıracağım söylediğin iyi oldu.
Mesaj attım bakarsanız sevinirim :) Teşekkürler.

Back
Yukarı