Ne yapmalıyım (Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

omerx

Üye
yaklaşık 1 aydır p90x uyguluyorum ve diyete uymadığım için incelme ve kilo kaybı görmedim. (ama artık çok kolay gelmeye başladı).
Amacım öncelikle göbek, bel ve kalçayı kaybetmek.
sizce nasıl bir diyet ve egzersiz programı yapmalıyım.
dgs sınavına hazırlandığım ve geri kalan zamanda da pc'de olduğum için neredeyse hiç hareketli sayılmam.

bunlarda esrarengiz resimlerim :D

http://img857.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=picture0001w.jpg

boy:174
kilo:89 a32
bel:103
göbek:108
kalça:108
yağ oranı:31.2

anlayan arkadaşlar fikirleriniz nelerdir.
yağ yakıcı kullanayım mı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

haftada 4 gün ağrılık çalışması + diyet = istenen vücut ...

Önce kardiyonu diyetini yap. Kilo vermek iyice zorlaştığı zaman kullan. Zaten şu an ki kilon çok fazla rahat bir şekilde kilo verebilirsin istersen

işte hocam nasıl bir diyet uygulamalıyım acaba?
birde diyetsiz p90x yaptığımdanmıdır bilmiyorum ama vücüt çok sert. arkadaşım var yine kilolu çocuğun yağları pamuk gibi :D ama brnimki ele gelmiyo sanki kas mübarek neden böyleki?
cevaplarınız için ayrıca teşekkürler

kas yapmanın da kilo vermenin de temelinde beslenme vardır.beslenme programına uyman lazım.kilo vermek için carnitin kullanımına gerek olmadığını düşünüyorum.çünkü carnitin senin yağlarını eritmiyor.onları eriten yine senin gayretin...

Bir de o duvardaki miki mouse'u kaldır bence motivasyonu 0'a indirir.

Katılıyorum , benimde dikkatimi çekti o ...

Onun yerine kalın zincir ile dips yapan bir Branch Warren fotoğraf koy bence :D

p90x güzel bir program ancak diet olmadan hiçbir programdan mucizeler beklememek gerekir. Yağı azalt, glisemik endeksi düşük karbonhidrat ve bol protein tüket, bu yediklerini gün içinde 5-6 öğüne böl.

P90x Nutrition Guide ı oku. Zaten gereken herşey orada yazıyor diyet ve çalışmayla ilgili. İngilizcen yoksa yardımcı olmaya çalışırım buradan.

aynen benimde göbeğim ve kenar etrafında yağlanmalar var forumda çok diyet var ama hangisi iyi gelir onu bilmiyorum bende + evde 10 kglik dambıllarla çalışıorum 4 gn

ben insanity ve p90x yapıyorum hergün süper sonuçlar aldım devam ediyorum salona gitmeye gerek yok zaten şınav mekik barfiks squat deadlift var programda bu işi bilen birinin temel hareketlerin kas inşaatı için 1 numara olduğunu bilir aynen devam kardelim başarılar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı