Ne yapmalı?

Merhaba,
Arkadaşlar, 30 yaşında 120 kilo ağırlığında 1.75 boyunda biriyim.
Kilo kaybederken vücudu çalıştırmak için tavsiyeniz ne olur? Kardiyo mu yapmalı yoksa belirli günler belirli kas gruplarını düşük ağırlık bol tekrar ile çalıştırmak mı mantıklı?
Şahsen hocanın bana sallayıp daha sonra hiç ilgilenmediği ve on gündür yaptığım 20 dakika yürüyüş 20 dakika bisiklet 20 dakika eliptikten gına geldi.
Terletiyor ama en ufak bir yorulma emaresi görmüyorum kendimde.
Kardio süresini yarı yarıya indirip, düşük ağırlık-bol tekrar ile kas gruplarını da çalıştırmalı mıyım?

Teşekkürler.

Hafif hafif ağırlık yapınız , geri kalan zamanında istikrarlı bir '' BESLENME '' ve yanında kardio , koşu ( ben açık havada koşudan yanayım ) bunlar ve zaman ile istediğiniz görünüşe ve sağlığa kavuşursunuz inşallah . Kolay gelsin ...

Hocam ağırlığa daha önce hiç girmediyseniz ilk 1 ay tendonları vs alıştırmak için hafif hafif girin. Ama sonra 6 8 tekrarlarda gayet ağır kilolarda çalışmaya başlamanız lazım.

20 dk yürüyüş , ötekilerine 10dk zaman ayırman yeterlidir .
Çok terliysen yedek kıyafet götür , kaç kaldırabiliyosan sana kalmış .
Kiloları atıp artık ağırlığa geçicem dersen o daha uzun yol .
Ötekilerinden daha çok yorulacaksın ama sonuç güzel olur .

Hocam ağırlığa daha önce hiç girmediyseniz ilk 1 ay tendonları vs alıştırmak için hafif hafif girin. Ama sonra 6 8 tekrarlarda gayet ağır kilolarda çalışmaya başlamanız lazım.

Merhabalar,
Ağırlığa geçmiş dönemde çok girdim. Değişik zamanlarda vücut geliştirme sporu ile ilgilendim, fakat evlendikten sonra 2 sene kadar ara verdim.

Back
Yukarı