Evet arkadaşlar 1 senedir yapıyorum sporu başladıgımda ölçülerim kaçtı bilmiyorum ama şuan kol 36 cm boy 1.83 kilo 76 bel 81cm. Asıl sorunum ben son bi 6 7 aydır ağırlık arttıramıyorum nedeni nedir bilmiyorum ağırlık arttırmaya çalıştığım zaman hareketten çalıyorum oyle yapmak ta doğru olmadigindan eski ağırlığıma düşürüyorum. Fakat antremanlarda büyüme için hep üstüne koyun diyolar bu sorunun üstesinden nasıl gelcem bilemiyorum. Subblement takviyeside almaktaym protein ve creatin kullanıyorum şuan ama pek bi faydasını görmüyorum açıkçası. Dinlenmede problemim yok beslenmede de olmadgini düşünüyorum hatta yazayım
Kalkarkalkmaz 1 kase yulaf ezmesi 1 ölçek protein tozu ve sutle karistrp yiyorum. 1.5 2 saat sonrada kahvaltı da 7 yumurta 6 tanesi beyaz 1 tane sarısı beyaz peynir zeytin. Öğlen yemeginde makarna yada pilav yaninda tavuk göğüsu yada izgara tavuk haşlanmış olarak . Ara öğünde bir kase muz hakiki bal yulaf ezmesi ve çikolatalı süt karışımı yiyorum. Sonra sporu yapıyorum. Aksam yemegide 8 gibi yiyorum oglen yemegiyle hemen hemen aynı + olarak tavuk yerine kırmızı et olabiliyor corba ve salata ekliyorum beslenmem de bu şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Kalkarkalkmaz 1 kase yulaf ezmesi 1 ölçek protein tozu ve sutle karistrp yiyorum. 1.5 2 saat sonrada kahvaltı da 7 yumurta 6 tanesi beyaz 1 tane sarısı beyaz peynir zeytin. Öğlen yemeginde makarna yada pilav yaninda tavuk göğüsu yada izgara tavuk haşlanmış olarak . Ara öğünde bir kase muz hakiki bal yulaf ezmesi ve çikolatalı süt karışımı yiyorum. Sonra sporu yapıyorum. Aksam yemegide 8 gibi yiyorum oglen yemegiyle hemen hemen aynı + olarak tavuk yerine kırmızı et olabiliyor corba ve salata ekliyorum beslenmem de bu şekilde önerilerinizi bekliyorum.