ne yapacağıma karar veremiyorum..

merhaba arkadaşlarım.

sizden bir konuda yardım istiyorum.

çalıştığım firmada bir kız var.ondan hoşlanmaya başladım galiba.ama karşısına çıkıp da hissettiklerimi anlatmaya cesaretim yok.

ya reddederse diye korkuyorum.çünkü eğer reddederse çalıştığım yerden istifa etmek zorunda kalacağım.

Kabul ederse diye de korkuyorum.çünkü böyle birşey ilk kez başıma geliyor.
aşık olduğum zamanlar olmuştu ama hepsi tek taraflı kaldı.

şimdi ilk kez bu kadar ciddi.

ne yapayım bilmiyorum.

direkt konuya girme
ilgını bellı et. zamanla arayı daralt. sohbetı arttır. jest yap.
cevap gelırse devam. gelmesse çek kendını

merhaba arkadaşlarım.

sizden bir konuda yardım istiyorum.

çalıştığım firmada bir kız var.ondan hoşlanmaya başladım galiba.ama karşısına çıkıp da hissettiklerimi anlatmaya cesaretim yok.

ya reddederse diye korkuyorum.çünkü eğer reddederse çalıştığım yerden istifa etmek zorunda kalacağım.

Kabul ederse diye de korkuyorum.çünkü böyle birşey ilk kez başıma geliyor.
aşık olduğum zamanlar olmuştu ama hepsi tek taraflı kaldı.

şimdi ilk kez bu kadar ciddi.

ne yapayım bilmiyorum.

hayat senin hayatın. cesaretli ol. kabul etmesede dünyanın sonu değildir ki. hiç istifa etmenede gerek yok. sen sadece sevdiğini açıkladın. eğer kabul edersede bakarız bişeyler buradan :D ama arkadaşında dediği gibi ilgini belli et. jestler yap. ona ilgili olduğunu ona göstermelisin. eğer bunu başarabilirsen eğer onu kaybetme yüzden o kadar azalır diye düşünüyorum . sevdiği şeyleri öğren. başarılar :)

Arkadaslar bir yardim edin kafayi yicem.ne zor seymis gorup de konusamamak.artik yanina gitmek icin bahane bulamıyorum. Tam cesaretimi topluyorum yanina gidince elim ayagim birbirine dolaniyor.
O kadar guzel gözleri var ki..insan bakmaya Kıyamiyor.
Gözümü ne tarafa cevirsem onu görüyorum.
Napacam ben yaa....

Back
Yukarı