Ne omuzmuş arkadaş :))

münzevi

forum Kurdu
S.a. arkadaşlar,

Baştan diyeyim yeni moda filansa hani duymamış olabilirim cahilliğimi mazur görün. :)

Önceden gelişim esnasındaki ölçüler verilirken genelde biceps ölçüsü şişirilirdi, ama son zamanlarda bakıyorum ki omuz ölçüleri anormal gelişiyor, tabii ölçümlere göre. :)

Omuzda 20 cm hacim almak öyle böyle değil çok ciddi kilo / hacim kazanımı gerektiren bir mesele, öyle ayları filan bırakalım bir senede bile kolay olacak bir iş değil.

Bir bilen varsa aydınlatsın cidden merak ettim, nedir bu omuz ölçülerini şişirme sevdasının aslı ???
 
bu ölçü alma işini oldum olası anlamadım. aynaya bakınca mutluysan tamamdır kardeşim :) .
 
Bizim salonda da herkes omuzunun gelişmediğinden dert yanıyor ama adamlar öyle bir lateral yapıyor ki sanarsın omuz çalışmıyor göbek atıyor..
 
Bizim salonda da herkes omuzunun gelişmediğinden dert yanıyor ama adamlar öyle bir lateral yapıyor ki sanarsın omuz çalışmıyor göbek atıyor..

+1

Sonra neden benim omzun gelişmiyor, bak yaptığım kilolara da ne kadar iyi ama gelişmiyor oluyor. Sonra gel de anlat yaptığın hareket mi diye.
 
En önemli ayrıntı omzun kol gibi olmaması, yani bicepsin ölçüyü triceps etkiler sadece ama omuz ölçüsü sadece omuzla değil sırt ve göğüsle de alakalı sırt ve göğüsün fazla hacim alma kapasitesi olduğundan omuz ölçüsünü çok etkiliyor o yüzden omuz ölçüleri bazılarında çok hızlı artıyor atıyorum omuz 3 cm geliştiyse göğüs ve sırtta da ekleniyor 3 cm oluyor 7-8 cm bunun üzerine de ya yanlış ölçümden ya da ego tatmininden dolayı 4-5 cm de kişi koyuyor oldu sana 12-13 cm.
 
Ben kucukken 3 yil yuzmeye gitmistim.En çok ölçü aldığım bolge omuz.Behind the neck press laterial raise military press öne ve yana açıś yapıyorum.
 
Back
Yukarı