ne kullanmam gerekiyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan methdisk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

methdisk

Üye
selam arkadaşlar ben 6-7 ay dır body yapıyorum beslenme me dikkat ediyorum diyet programı uyguluyorum vucudum güzel bir şekil aldı ama bi sorunum var istediğim gibi hacimlenemedim şimdiye kadar hiç supplement kullanmadım ama şimdi kullanmayı düşünüyorum acaba ne almam gerekiyor ben hacimlenmek istiyorum ama yağ oranımı da korumak istiyorum hatta yaza kadar biraz daha yağ yakıp karın kası çıkarmak için uğraşıyorum biraz araştıma yaptım kimi protein tozu al dedi kimi de gainer al dedi ama gainer hakkında araştırma yaptığımda pek güzel şeyler duymadım yağlandırma sorunu felan varmış. hem gainer kullanıp hem karın kası çıkartabilirim miyim sizce ne almalıyım ?
 
Gainer alma parana yazık. Ben pahalı olmasına rağmen Weider premium whey kullanıyorum. İçinde BCAA ve Glutamin de var. Ekstradan preworkout yani nitrik oksit kullanıyorum. Güne başlarken tartıda 400 gr bulgur veya kepekli pirinci tart, yağsız pişir ve gün içinde bitir onu. Kesinlikle 3 ana 3 ara öğünün olsun en az. Vucudundaki kötü yağları atmana yardımcı olacak en kolay cevizin yağıdır ceviz ye 1 avuç. Ve kesin salata tüket ama sossuz salata. Ve salataya da 1 çorba kaşığı zeytin yağı at bence çünkü sporcu olduğumuz için fazla protein tüketiyoruz ve bu hazımsızlık yapabiliyor zeytin yağı engeller bunu.

Beni sorarsan, ben bol kepekli pilav bol kepekli makarna yerim, 1 tane eti form yerim arada, yulaf bol yerim ve arada karnım aç diye bebeler için yapılmış meyve püresi yiyorum 125 gr :D Ama ben bir türlü kilo alamam, hep kilomu korurum. Her geçen hafta biraz daha define olurum ama kilo çok az kaybederim. Metabolizmam aşırı hızlı çalışıyor.

Benim;
Yaşım: 16
Boyum: 177 cm
Kilom: 62
Biceps: 37 (Soğuk)

Diğer vucut ölçülerimi unuttum yakında tekrar ölçerim.
 
supplement değil beslenme önemli olan takviye için supplement.. yine salondaki bir muhabbet örneği vercem antrenman bitti sigara yaktım arkadasın biri geldi ya o kadar gainer protein vs kullanıom b fark göremedim dedi dedim beslenmen ne durumda ooo çok iyi dedi dedim bi anlat bana dediği aynen aktarıyorum

öğlen 12 de kalkıyorum pilav yiyorum antrenmana geliyorum supplementlerimi kullanıyorum eve gidiyorum yemek yiyorum ne bulursam akşam geziyorum gece geç yatıyorum bu şeklide devam :D:D:D:D şimdi ne dicen bu arkadasa :D
 
Back
Yukarı