Ne Kullanmalıyım Yardım Ederseniz Sevinirim

Merhaba yaklaşık haziran ayından beri body building yapıyorum 2 ay salona gidip sonra evde çalısmaya baslamıstım suan 2 hafta oldu tekrar salona başladım. Boyum 175 kilom 70 civarı fakat baya yağ var, göbekten göğüslerden belli oluyor :D bu süre zaten pek verimli geçmedi vicut hani 6-7 aydır aynı duruyor sanki. Ben yardımcı olarak protein, l carnitine falan ne kullanmalıyım sizce ?

Protein tozunu geçtim belki düşük bir ihtimal ama cok düsük bir ihtimal yardımcı olabilir lakin L CARNİTİNE denen pazarlama ve kandırma harikasi ürünün sana hiçbir faydasi olmayacaktir bastan söyleyeyim paranı çöpe atma . Tek yapman gereken şey düzenli bir beslenme programi . Düzenli kelimesinden korkmaman lazim abarti bir şeyden bahsetmiyorum sadece günlük alacağin protein- karbo - kalori değerlerini oldukca basit bir şekilde hesaplayarak yemek düzenini buna göre oturtabilirsin Bu hesaplamardan birini ben sana söyleyeyim ; alman gereken protein vücut ağırlığının 2 , 2.5 katı falan değil 1,2 - 1,5 katı olmali . Kalori- karb hesaplarini da araştirarak bulabilirsin . Beslenme olmadan o tozlar vs vs seni kurtarmayacaktir

Back
Yukarı