Ne Kadar Zamanda Vücut Yapabilirim

Ne kadar süre alır

• Total voters
    3
  • Poll closed .

hty331

Üye
Merhaba,16 yaşındayım ve 10 gün içerisinde Vücut Geliştirme ye başılıyacağım ve ne kadar sürede feet olup ve kas yapabilirim Lütfen Yardım
Kilo:95
Boy:1.82

Başlayıp göreceksin. Yani şimdi biz sana 2 ayda yaparsın desek başlayacaksın, bir yılda yaparsın desek başlamayacak mısın ? Sorunun amacını anlamadım.

Mevsim yaz olduğu için güneş ışığından max. yararlanacağınız için ideal vücuda ulaşmanız en fazla 13 gün sürer. Basarılar.

--- ERA ---

Hayır hocam yine başlıyacağım ama etkisini en geç ne kadarda görebilirm diye merak ediyorum
Bunu değiştiren o kadar çok şey varki beslenme, uyku, antrenman düzeni, besin destekleri başlıcaları. Tabi maddi durumlada alakalı bu. Bunları ne kadar kuralına kitabına uygun yaparsan, ne kadar araştırırsan bu süreci o kadar kısaltırsın. E tabi anatomin sana e kadar izin verirse. Yani bu sorunun cevabını vermek imkansız. Hakkını vererek, önemseyerek yaparsan kısa vadede fark edilir değişiklikler yaşarsın, olumlu tepkiler alırsın. Ama özendiğin vücudu yakalamak için senelerini vermen ve bu sporu da sevmen gerekir. En nihayetinde bu spor emek ve fedakarlık gerektiren bir spordur. Bi insanın yapacağı en büyük yatırımdır. İyi günler.

Back
Yukarı