ne kadar geliştirebilirim

Sayın arkadaşlar kol kasina zaafim var ve çok istiyorum gerçekten
190 boyum var
92 kiloyum
kol çevrem normal 34 cm
ve yarın sabah salona yazılıp kol ve omuzlarimi geliştirmek istiyorum
İllaki hocam da söyleyecektir
Ama nasıl çalışmalıyım sadece üst bölge kol omuz
yani kolumun 42-43cm lere çıkmasını istiyorum nasıl çalışmalıyım
ne kadar çalışmalıyım
bazı şeyler duyuyorum başlarda artış fazla olur sonradan daha az gelişirsin diye
6-7 ayda düzenli bir çalışmayla ne kadar geliştirebilirim kollarımı

Lütfen bana kızmayın sadece öğrenmek istiyorum

Bi de whey gibi protein tozları kullanabilirim

şimdi abim, öncelikle, sadece kol ve omuz çalışmayı unut. öyle bişey yok. mecbur sırtı beli her tarafı çalıştıracaksın. neden ? çünkü kolu 34 ten 43e çıkarmak için baya zaman ve emek gerekli. bu süre zarfında ağırkilolarla omuz ve kol çalışacaksın. e peki sırt bacak bel karın yetersiz olursa nasıl olacak bu iş, sakatlanırsın. zayıf bir sırt ile, ağır kilo kol çalışamazsın.o yüzden hele sen bi başla, gerisi Allah kerim. zaten sana çalışma deseler de, gidip bacak da çalışırsın.

şimdi abim, öncelikle, sadece kol ve omuz çalışmayı unut. öyle bişey yok. mecbur sırtı beli her tarafı çalıştıracaksın. neden ? çünkü kolu 34 ten 43e çıkarmak için baya zaman ve emek gerekli. bu süre zarfında ağırkilolarla omuz ve kol çalışacaksın. e peki sırt bacak bel karın yetersiz olursa nasıl olacak bu iş, sakatlanırsın. zayıf bir sırt ile, ağır kilo kol çalışamazsın.o yüzden hele sen bi başla, gerisi Allah kerim. zaten sana çalışma deseler de, gidip bacak da çalışırsın.
tabikide emek gerekli uzun çaba gerekli
her tarafı geliştirmek gerekli ama kola ağırlık vermek istiyorum ve ne kadar sürede ne kadar gelişir
güzel bir beslenme ile :(

benim kol 10 aydır 4 santim genişledi, ama ben aynı zamanda kilo verdim. belki sen 10 ayda 43ü görürsün. tabi 3 ayda 25 santim(!) genişletenler de var-mış :) sen bu zaman olayını boşver. 6 ay bırakmadan salona devam etsen, sonra kafana silah dayasalar da bırakamazsın.

benim kol 10 aydır 4 santim genişledi, ama ben aynı zamanda kilo verdim. belki sen 10 ayda 43ü görürsün. tabi 3 ayda 25 santim(!) genişletenler de var-mış :) sen bu zaman olayını boşver. 6 ay bırakmadan salona devam etsen, sonra kafana silah dayasalar da bırakamazsın.
yok canım abartmasınlar 25 cm ne demek :)

anladım çok teşekkür ederim

Bana sadece kol ve gogus yeter :P

Back
Yukarı