Ne kadar cardio yapamalıyım

40 gündür cardio yapıyorum vicudum bu halde
Göğüs
Üst göğüsüm biraz sertleşti
Karın
Göğüsün hemen altında olan üst karın onlarda sertleşti biraz
Alt karına parmağım 1 santim filan giriyor hala

Tümden resimler

Göğüs kafesim baya geniş bel kemiklerimde öyle Meme uçlarım çok garip duruyor jinekomasti olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorumda bu vucuda daha ne kadar cardio yapsam yeterli olur sonra bbye geçebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar kardiyo yeterlidir bilmiyorum da ağırlık çalışmasına geçmek için belli bir süre geçmesi gerektiği nereden çıktı?Yanlış anlamayın size değil ortaya soruyorum,başka bir başlıklarda da görüyorum bunu,önce biraz kilo verip sonra ağırlık çalışmak istiyor bazı arkadaşlar.
Ağırlık çalışmak istiyorsanız hemen başlamamanızı gerektirecek bir şey yok.Ama başlığı takip edeyim,böyle bir şey varsa ben de öğrenmiş olurum.Bu arada fotoğraflar çok büyük.

Haftada 3 cardio 2 agirlik veya tersini yapabilirsiniz, beslenmenize dikkat ediniz. jinekomasti supheniz var ise bunun cevabini forumda aramayiniz uzman doktora gozukunuz.

jinekomasti supheniz var ise bunun cevabini forumda aramayiniz uzman doktora gozukunuz.
Bakiniz bunu yazmisim, bunu forumda aramak yanlis.

Sizin ne kadar kardio yapip istediginiz hale geleceginizi bilmek icin muneccim olmak lazim ne yazik ki.

Fotoğraflar çok küçükmüş, hiç bir şey anlayamadım :(

Düzenle butonunu göremediğim için tekrar yazıyorum resimlerin ufak haliyle
40 gündür cardio yapıyorum vicudum bu halde
Göğüs
Üst göğüsüm biraz sertleşti
byzzl.jpg

bz03z.jpg

Karın
Göğüsün hemen altında olan üst karın onlarda sertleşti biraz
bz01v.jpg

Alt karına parmağım 1 santim filan giriyor hala
bz02d.jpg

Tümden resimler

bz031.jpg

bz03d.jpg

Göğüs kafesim baya geniş bel kemiklerimde öyle Meme uçlarım çok garip duruyor jinekomasti olduğunu sanmıyorum ama bilemiyorumda bu vucuda daha ne kadar cardio yapsam yeterli olur sonra bbye geçebilirim ?

gördüğüm kadar yağlı bir vücudunuz var. zamanla göğüslerdeki yağlarda gidecektir eminim. ama göğüs şekliniz garip geldi . yağ kütlesi oluşmuş kadın göğüsü gibi.

Back
Yukarı