Ne ile ugrasiyorsunuz ?

arkadaşlar baktımda meslek olarak en ılgınç ve en sanslı heralde benım KASABIM ayrıca ERZINCAN lıyım aralıklarla 15 senedır bu sporu yapıyorum

arkadaşlar baktımda meslek olarak en ılgınç ve en sanslı heralde benım KASABIM ayrıca ERZINCAN lıyım aralıklarla 15 senedır bu sporu yapıyorum

kasapsanız bu aylarda en popüler sizlersiniz ozaman ;)

Bayadır foruma giremiodum burdan balıklama giriim bari:)

Ben geçici bi süre için mc donaldsta çalışıorm.Başka bişile uğraşmıorm:)

Yaş 21; KTÜ Sınıf öğretmenliği 3. sınıftayım. okulum Giresun'da. Memleket de giresun. Ailem İstanbulda. İstanbul'da büyümüş biriyim. giresun Body için pek uygun bir şehir değil :D

Bodyguardım. üniverstye hazırlanıyorum 2. yılım geçen sene olmadı ve eylüldeki yarışmalara hazırlanıyorum. Ayrıca antrönörlük yaptım bu sıralar sadece kendimle ilgileniyorum. Ama antrönörlükle ilgili belge almaya fırsatım olmadı

Son düzenleme:
bayağı bir ara olmuş bu konuyu tekrar canlandırayım ben fotoğrafçıyım onun dışında dalgıçlık (şantyede) denizcilik bilgisayar yayıncılık bisiklet (elyapımı) vs.vs.vs. gibi tecrübelerim oldu.

fotoğrafçı ile çalışmak isteyen bodyci arkadaşlara da elimden geleni yaparım ekipman sağlam

bende kars çanakkale birleşmesinden türemiş bir insanım kou 3 sınıf.

kocaeli metalografi ve malzeme muayenesi 2. sınıf öğrencisiyim. Rizelee yim. okul bitsede askerliğe kadar kafa dinleyelim diyenlerdenim.

lıse 3. sınıf ogrencısıyım makedonya gocmenıyım oss ye hazırlanmaya basladım

Lise1 öğrencisiyim.3 senedir boks yapıyorum.Yazlarıda çalışıyorum artık ne iş olursa bilgisayarcılık,suculuk,garsonluk.

Back
Yukarı