-biraz kilomu aldin sen? > ( fil gibi olmussun layn) > > -şu sira yalnizca gelecegimi dusunuyorum! > ( paran olursa, butun taksiler senin) > > -seninle cok iyi anlasiyoruz! > ( sen tom'sun bende jeery) > > -bu topsakal seni cok acmis! > ( essegin dötune donmussun) > > -isten istifa ettim! > ( vurdular kicima tekmeyi yine) > > -hayvanseverler ince ruhlu olumus! > ( kesin bir sapikligi vardir bunun) > > -bu bizim sarkimiz olsun! > ( cenaze marsindan iyidir) > > -beyaz corap cok yakismis! > ( vaay kiro vayy) > > -bu ulkeden gidecegim! > ( yasli bir turist araklamak uzereyim) > > -cok iyi gorunuyorsun! > ( kicina uydu antenimi taktirdin) > > -aramizdaki yas farki sorun olmasin! > ( sahane boynuz modellerim var) > > -dudaklarin ne guzel kucucuk! > ( kesin bunun kukusuda daraciktir) > > -turkiye turklerindir! > ( bazi turkler daha turktur) > > -topluma bir mesaj vermek istiyorum! > ( isimi iyi yapamiyorum) > > -kalbim bir baskasina ait! > ( ilginc bir tercih degilsin) > > -cocuklari cok seviyorum! > ( her durumda evlenirim) > > -guneyde bir sahil kasabasina yerlesecegim! > ( borc takmadigim insan kalmadi bu sehirde) > > -ben ask cocuguyum! > ( ben horospu cocuguyum) > > -ben senin beynini seviyorum! > (beyin yerinde cinsel organlarin vardir senin) > > -bu ulkenin kaosunu seviyorum ben! > (tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak) > > -birine baglanmak istemiyorum! > (herkese degdirtmek istiyorum) > > -insanlar 3'e ayrilir! > (ben salagim) > > -parasinda degil prensibindeyim! > (siringayla kan alirim kaba etlerinden) > > -yine demokrasi kazandi! > (bu millet adam olmaz) > > -bir arkadasa bakip cikacagim! > (bir iceri girebilsem keske herkesle arkadas olacagim) > > -huzuru evimde kitaplarda, kasetlerde, ciceklerde buldum! > (disarda beni delirttiniz uleeeeeeyynn)