Ne bakıştı ama :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim kardeşim :) Bu iş tamamdır kız sana face sini verdiğine ve voleybol oynamaya çağırdığına göre oda senden hoşlanıyor. Hemen telefon numarasını istemeseydin keşke :( kızlar acele eden erkekleri sevmez çıkma teklifi ederkende acele etme en uygun anı yakala.

Tebrik ederim kardeşim :) Bu iş tamamdır kız sana face sini verdiğine ve voleybol oynamaya çağırdığına göre oda senden hoşlanıyor. Hemen telefon numarasını istemeseydin keşke :( kızlar acele eden erkekleri sevmez çıkma teklifi ederkende acele etme en uygun anı yakala.

Darısı olmayanlara diyeyim :)
Harbiden aceleciyim.Ama yaşam tarzım bu beklemeyi hiç sevmem :( bakalım ne zaman konuşabilcez.facesi verdigi hoşlandıgını sanmam.Bende tanımıyorum onu .herşey olabiliyor böyle durumlarda :D

Evet koşudan geldim arkadaşlar Konuştum da :)
Hemen ayrıntısıyla anlatıyım :)
İlk herzamanki saatte gittim 4 tur koştum ama onu koşu alanında görmedim.sonra 5. turu atarken onun voleybol oynadıgını gördüm 2 kız arkadaşıyla voleybol oynuyolardı.1 tur önünden geçtim ama görmedi . sonraki turda artık fazla ümitlenmedim.yanından geçerken kızın biri topu kaçırdı.benden 5 -10 metre uzagıma düştü şansıma kesistigim kız topu almaya gidiyordu.Bende bu en iyi fırsat oldugunu düşünerek hızımı arttırarak topu hemen aldım.Kızla karşı karşıya geldik.topu uzattım uzatırken bugun koşmuyormusun dedim.Oda gülümseyerek hayır ben aslında koşmam dedi . sonra bende gülümsedim birşey demedim.topu aldıktan sonra tam arkamı dönücektim beizimle oynamak istermisini dedi.Bende neden olmasın dedim.Koşun yarım kalmasın dedi .Bende önemsiz gibisinden dedim.sonra 5-10 dk oynadık sonra buarada ismin neydi dedim selin dedi.benimkini sordu söyledim öyle tanıştık yaklasık yarım saat voleybol oynadık.kızlar gerçekten berbat oynuyolardı :) sonra 1 arkadaşı evine gitti .havadan muhabbet dahada sardı .güldürmekten voleybol oynatmadım resmen :) sonra yarım saat daha oynadık.çok keyifli geçti.Tam evine giderken facesini ve telefonunu istedim.Facesini alabildim fakat telefonunu vermedi .biraz hızlı davranmıyormusun dedi.sonra iyiakşamlar felan derken çok güzel güldügünü ve gülüşünün hoşuma gittimi söyledim.Gene gülümsedi sonra ayrıldık.Yarın işi varmış gelemiycekmiş.Sonraki gün gelebilcekmiş anca.sonra ayrıldık .

Artık birkaç gün daha geçsin kızı O mekanlarda biryere gezmeyi planlıyorum.Koşu kıyafeltleri haliyle şort-shirt ile karşısında daha dolanmak istemiyorum :S Gülüşü harbiden çok güzel :)

işte bu kadar parçala onu şampiyon :evil:

helal olsun ilk günden bitirmissin olayı faceden konus bıraz zaten sonra telefon felan gelir :-)

Birdaha ona çok güzel güldüğünü söylersen eminim ki tepene çıkacaktır. Oltayı attın kız yemi yuttu şimdi kendini biraz geri çekme vaktidir bence,kaçan kovalanır hesabı :) Ayrıca telefon numarasını vermemesi bence olumlu bir davranış en azından gevşek kız değilmiş takdir ettim.

helal olsun ilk günden bitirmissin olayı faceden konus bıraz zaten sonra telefon felan gelir :-)

Bugün birkaç saat konuştuk face ekranı gülücüklerle doldu.Tabi olabildigimce dogal oldum.Çok güzel güldügünü soyledim . Eglenceli geçti :) bana resmen ekrana karşı güldürüyorsun dedi.yarın gelebilirse benle beraber yüriyecegiz.koştugumuz parkın icinde dondurma satılan cafe tarzı yer var.oraya götürebilirim Ama artık karsısına sortla çıkmak istemiyorum :)
@selim4141
Aslında sevgili işine pek takmam olursa olur diyenlerdenim

Dogal ol yuruyuse gidin sportif ol seni begenecekse de oldugun gibi begensin :)

Bugünüde yazmak istedim
3 4 saat boyunca faceden durmadan yazıştık.kan grubu dahil :D herşeyinimizi ögrendik.tabi ot gibi sormadım herseyi şakayla karısık bicimde ögrendim.muhabbetime hasta oldu kısacası .faceden çıkarken birşeyler yapalım dedi.yarına saklamasını soyledim.birazda onlar çeksin :D
Kaçan kovalanır hesabı :)

Back
Yukarı