Nasıl kombine edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 044
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

044

Üye
Muscletech nitrotech hardcore pro
Muscletech nano vapor
muscletech anabolic halo
muscletech celltech hardcore pro

arkadaslar bu ürünler nasıl kombine edilir?hangisi gereksizdir,fazla gelir?yardımlarınızı bekliyorum.tesekkurler.

bence celltech'e gerek yok, halo da creatin zaten var ve gerçekten kaliteli bir post workout ürünü, nitrotechte de zaten creatin var, vapor idmandan 30 dk önce halo idmandan hemen sonra, nitrotech te halodan 30 dk sonra.

bi yardım :)

iyi günler öncelikle forumda yeniyim nasıl konu açılacagını bilmiyorum burayıda tesaduf eseri buldum neyse konumuza dönelim benimde bi suplement kombinasyonuna ve nasıl kullanılması gerektiğine ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim
boy= 1.83
kilo =82
yağ oranı =%14.7

hedefim yağ oranımı %9 lara çekmek ve kas kütlemi artırmak
elimdeki ürünler
muscletech nitro tech
c4 cellucor 60 servis
hardline amino 9000
scitec bcaa express
gaspari anavite 180 tablet
twinlab glutamine
muscletech hydrocut hard core pro series 120 tablet

vg de 2 senelik bir geçmişim var arada sınavlar nedeniyle bırakmam gereken zamanlar ve bazı saglık problemleri nedeniyle .3 aydır düzenli bir şekilde yapmaktayım şuan bu ürünleri aldım bunları nasıl bir kombine etmeliyim sizce ve nasıl bir program uygulamayım haftanın hergunu antrenman yapacak vaktim var
şimdi bulk mu yapmalıyım yoksa yağ oranımımı azaltmalıyım yoksa haftada 3gün vg 3 gün cardio mu yapmalıyım bu urunlerı nasıl kullanmalıyım ve hangi programı
uygulamayım yardım ederseniz sevinirim

[/B]

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı