Nasıl Kavga ederim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tetik34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Arkadaşlar 15 yaşındayım Kaslı ve güçlüyüm ama sessiz ve sakinim son yıllarda kavgaya girdim kendimden büyük ve güçlüleri dövdüm ama nedense okul ortamında rahat değilirim bitane vurmuyoruz etmiyoruz diye bulan kalıplı çocuk var gerçi boyu benden kısa ve güçsüz kavga etmek korkuyo gibiyim yeri gelse onu devircek güçteyim sizce bana ne lazım kavga etmem için sinirlendiğim zaman kendimden çıkarım ama bu hırs herzaman gelmiyor.
Ve son sözüm lütfen uzakdur , yaşın küçük , vs şeyler yazmayın mecbur olmasam böyle birşeye kalkışmam yaşayınca anlarsınız

Kavga etmeye korkuyorsan bir dövüş sporuna başla.Korkularının üstüne git.Zaten başladımı fazlasıyla özgüven gelecektir.

Kavga zamanı sinirli veya bilincini kaybeden değil sakin ve akıllı olan döver tavsiye olarak boşver kavga kötü bir şey ilerde pismanlik duyarsınız sen güçlüsün de geç bazen susmak en iyi cevaptir.

Kavga mavga ergenmisiniz oglum bırakın boyle seyleri geleceginiz olacak mimlenmeyin

Bitiyorum şu nasıl kavga ederim başlıklarına. Burası fitness,body,sağlıklı yaşama dahil bir forum fight club değil.

Buna mecbur olmasam demişsin, demek ki değilsin ki hala kavga etmemişsin. Yani hayat memat meselesi değil. Sinirine ne kadar dokunsa da bulaşmadan devam edebileceğin bir durum.

En basit savunma sporuna yazılsan bile orada adam dövmeyi öğretmiyorlar. Felsefesini sana aşılıyorlar. Neler yapabileceğini biliyorsun ama karşında kine zarar vermemek için bir şey yapmıyorsun. Dediğim gibi hayat memat meselesi olsa eyvallah.

Dövüş Sanatları bölümünde bırakın kavgayı kelimesi biraz garip gelmiyor mu ben burda benim durumumdan geçmiş kişilerden tavsiye alıyorum sizin kavga edip etmiceğim hakkında düşünceleri değil yukarda derdimi belirttim anlıyan nasıl yorum yazcağını bilir.

Dövüş Sanatları bölümünde bırakın kavgayı kelimesi biraz garip gelmiyor mu ben burda benim durumumdan geçmiş kişilerden tavsiye alıyorum sizin kavga edip etmiceğim hakkında düşünceleri değil yukarda derdimi belirttim anlıyan nasıl yorum yazcağını bilir.
Adam da diyor ki kavgayla cozulcek isler degiller bunlar. Sen o adami bir kere doversen adam gaza gelecek adam toplayacak daha kotu seyler olacal belkide...

Kendime zaten güveniyorum ancak kavga moduna geçemiyorum bazen insana hırs gelir kendinden güçlüsünü bile döver işte Kavga hırsı nasıl gelir nasıl Sürekli dalan biri olunur . evde olsun dışarıda olsun kavgaya girdim dövdümmü dövdüm dövemedimmi en azından sorladım azını burnunu kanattım ama O hırs her zaman gelmez . Benim derdim bu Nasıl Savunmalı biri olunur Güçlü biriyim teknik ve Hırsım yok Ben kavga etmek istemiyorum zaten ama öyle yada böyle bazen gerekiyor Sessiz kaldıkça takmadıkça etmedikçe dahada çok sataşıyorlar . '' Kavga çözüm değil.'' gibi sembolik cümlelerle olmuyor bu işler arkadaşlar. Derdim bu benim sadece Nasıl Savunmalı olurum

Kendime zaten güveniyorum ancak kavga moduna geçemiyorum bazen insana hırs gelir kendinden güçlüsünü bile döver işte Kavga hırsı nasıl gelir nasıl Sürekli dalan biri olunur . evde olsun dışarıda olsun kavgaya girdim dövdümmü dövdüm dövemedimmi en azından sorladım azını burnunu kanattım ama O hırs her zaman gelmez . Benim derdim bu Nasıl Savunmalı biri olunur Güçlü biriyim teknik ve Hırsım yok Ben kavga etmek istemiyorum zaten ama öyle yada böyle bazen gerekiyor Sessiz kaldıkça takmadıkça etmedikçe dahada çok sataşıyorlar . '' Kavga çözüm değil.'' gibi sembolik cümlelerle olmuyor bu işler arkadaşlar. Derdim bu benim sadece Nasıl Savunmalı olurum
Biber gazı savunma için ideal vurursun kalp krizi geçirir gider kafasını bi yere vurur ölür başına iş alırsın iş adli soruşturmaya gidersede en iyi ihtimal adam yaralamaktan sabıka yersin boşver baktın olmuyor kendini savunman gerekiyor av bayiinden al bitane biber gazı taşı yanında

Back
Yukarı