Nasıl gelişir bu vücut kararsızım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kmxkmx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kmxkmx

Üye
Herkese merhaba. Ben 19 yaşında 1.72 boyunda 57 kilo biriyim. Artık vücudumu belli bir şekle sokmak istiyorum ama zayıf olduğumdan vücut geliştirme olmaz sana diyor arkadaşlarım kararsızım 5-6 ay gitsem ne kadar faydası olur acaba kestiremiyorum :(

Arkadasin Demis ve halt etmis zayiflar daha iyi vucut yapar yagsiz vucutlarina kas eklerler...

Ben baslarken 62 kilo idim boyum 1 87 idi suanda 80 kiloyum

Sen bakma kimseye ...

Eger beslenme dinlenme ve eksersizleri goze aliyorsan hemen basla derim ...

Baslaman icin bir spor salonuna uye ol ve hocan sana gerekenleri soyler

Bencede arkadaşlarını fazla takma kafaya sen git bi salona illa gelişirsin

Böyle arkaşlar çok etkilerler adamı birde ailen, "gidipte ne yapacaksın iyice zayıflayacaksın" "lan bu vucutla bodyemi gidilir" gibi yorumlara kanma , kesinlikle bi spor salonuna yazıl sana göre bi programla başla pişman olmayacaksın..

Sağolun ya ailem karışmıyor da arkadaşlar insanı etkiliyo cidden. Benim sınırım yok istediğim kadar gidebilirim de gelişme olur mu diye kararsız olduğumdan gitmiyodum. ama örnekleri görünce motive oldum. Mesela "RealOgrish" arkadaşın gelişmesi sağlam olmuş

Sağolun ya ailem karışmıyor da arkadaşlar insanı etkiliyo cidden. Benim sınırım yok istediğim kadar gidebilirim de gelişme olur mu diye kararsız olduğumdan gitmiyodum. ama örnekleri görünce motive oldum. Mesela "RealOgrish" arkadaşın gelişmesi sağlam olmuş

Bendende bi örnek ozaman , 50 civarındaydım şuan 65 im :)

keşke benimde yağsız vucudum olsaydı ne yediğime dikkat ederdim nede definasyonla uğraşırdım paso hacim basıyorsun karın kasların hemen kendini belli ediyor ohhh valla mis :D

bende spora ilk başladığım çok zayıftım beslenmene biraz özen gösterirsen hem kas yapar hemde kilo alırsın.Bide sana tavsiyem muscle&fitness dergisini al derim sakın kaçırma hem antrenman programları beslenme programı vb. bisürü şey

Sporu 5-6 aylık bir aktivite olarak düşünme spor bir yaşam tarzıdır ayrıca arkadaşlarının ne dediklerine çok fazla takılma sonuçta elinin altında internet gibi bir bilgi deposu var oradan araştırdığında göreceksin ki çok zayıf olan veya olması gereken kilonun çok çok üzerinde olan hatta bu forumda görmüştüm tekerlekli sandalyeye mahkûm olan insanlar muazzam vücutlar yapabiliyor sen neden yapamayasın.

bi arkadaşın diyet listesini gördüm günde 7 tane yumurta beyazı diyo yenir mi kahvaltıda o kadar yumurta her gün :D sağlığa bi zararı yok mudur

arkadaşların kesinlikle vg konusunda bilgisizler zaten çoğu kişi vg sporu hakkında hiçbir şey bilmiyor sana tavsiyem arkadaşlarının bu konuda ne dediğine bakma forumu araştır bilgilen ve spora başla

forumu tesadüfen gördüm ama iyi ki de görmüşüm vizelerim bitsin hemen yazılıyorum salona bi kaç da arkadaş ikna ettim inşallah güzel gelişmeler görürüm :)

Ztn zayıf insanlar çabuk gelişir ve verim alır 5-6 ayda düzenli ve iyi beslenmeyle inan çok iyi olursun bak ben 58 kiloydum başladım 6. ayımda 68 kilo oldum ve vucudum çok iyi toparladı sende başla ve 5-6 ay dişini sık...;)

Back
Yukarı