Nasıl bir program uygulamalıyım?

1 ay önce evde çalışmaya başladım. Zayıflıktan kaburgalarım gözüküyordu çalışarak kilo aldım göğüslerimdeki ve kolumdaki kas kütlesini arttırdım. Elimde 1 adet 5 kg dambıl ve 1 adet 1 kilo var sorun yapıyor elimde ekipman olmaması. Mümkün olduğu ilk sürede değiştirilebilir ağırlığa geçeceğim. Şu anki sorum nasıl bir program uygulamalıyım? Önceliğim omuz,kol ve göğüs. Herkes farklı bir şey söylüyor üst vücut çalış diyen var ilk 2 sene sadece full body çalış diyen var kafam çok karıştı açıkçası

Kardeşim sana tavsiyem vücut ağırlığınla çalış zaten yeni basladığın için her türlü kas koyacaksın. internetten alman gereken kaloriye ve makrolara(protein karb yağ) bak ve ona göre de yemeğini ye,unutma yaptığın spor kadar beslenme de önemli.en az 1 ay full body yapmanı öneririm 2 yıl abartı yapar mısın yaparsın ama programlarını değiştirerek daha iyi sonuç alırsın.bir de buraya öncelik veriyorum yapma her bolgeni eşit çalış yoksa posturunu bozarsın.bir de herkesin dediğine inanma bi ton boş atan var
Bol şans...

Back
Yukarı