Nasıl bir çalışma programı izlemem gerekli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ootaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam öyle olmazsın genetiğe bağlıdır ama gelişmek ıstıyorsan en azından o denli salona yazılman gerek

Salona gideceğim zaten ama benim anlatmak istediğim vücudumun genişlemesi yani Bradd Pitt gibi ince değil de bu adam gibi olmak istiyorum:)

http://muscle.iuhu.org/2010/11/jared-padalecki-supernatural-muscles/ şu linke ilk bir bakmanı öneririm sence brad pitt mi daha ince yoksa jared padalecki mi yani bahsettiğin kişi mi?Valla bir bakayım nasıl bir program yapmış diye google de arama yaptım askalsın virüs giriyordu son anda engelledim.İstersen sen de arama yapabilirsin google den jared padalecki workout routine yazarsan bulursun google de ben buldum tam gönderecektim sana nasıl yaptı diye programına tıkladım kendi kendine indirmeye başladı durup duruken dosyayı hemen de virüs programım devreye girdi trojen var diye vazgeçtim indirmekten sen de arama yapacaksan dikkatli ol derim bilgisayarını sonra bir daha açmak için kasayı servise taşıman gerekebilir.

brad pitt daha ince bence fitness vücudu olarak geçiyo sanırım onunki. Jared Supernatural de çok kalıplı duruyo:D

Back
Yukarı