emrahozsahin
Üye
Merhabalar, youtube'da spor öncesi için çikolatalı sütün faydalı olduğuna dair videolar izledim.
Ben diyet yapıyorum. Vücut geliştirmeciler için belki tavsiye etmiş olabilirler bunu bilmiyorum ama yağ yakımında içilebileceği yazılmış.
Ben de evde kendim için böyle bir tarif hazırladım.
Yağ yakımını engeller mi bu ?
Günlük 30 dakika evde trainer (bisiklet) eşliğinde HIIT şeklinde cardio yapıyorum. 500 kalori yakıyorum ortalama.
Sütlü Çikolatalı Muz Tarifi
25 gram Nestle Kakao tozu (95,5 kcal, 7,25 g protein, 2,5 g yağ, 11g karb)
200ml yağsız süt
yarım muz
(tadına göre sütü azaltıp artırıyorum, sonraki tariflerde kakaoyu biraz azaltacağım) 2-3 seferde tüketiyorum bunu tek seferde değil.
Yağ yakımı için bu uygun mudur? kas kaybı olmadan tamamen yağdan kiloları mı vereyim istiyorum onun için uygun olur diye düşündüm.
Ben diyet yapıyorum. Vücut geliştirmeciler için belki tavsiye etmiş olabilirler bunu bilmiyorum ama yağ yakımında içilebileceği yazılmış.
Ben de evde kendim için böyle bir tarif hazırladım.
Yağ yakımını engeller mi bu ?
Günlük 30 dakika evde trainer (bisiklet) eşliğinde HIIT şeklinde cardio yapıyorum. 500 kalori yakıyorum ortalama.
Sütlü Çikolatalı Muz Tarifi
25 gram Nestle Kakao tozu (95,5 kcal, 7,25 g protein, 2,5 g yağ, 11g karb)
200ml yağsız süt
yarım muz
(tadına göre sütü azaltıp artırıyorum, sonraki tariflerde kakaoyu biraz azaltacağım) 2-3 seferde tüketiyorum bunu tek seferde değil.
Yağ yakımı için bu uygun mudur? kas kaybı olmadan tamamen yağdan kiloları mı vereyim istiyorum onun için uygun olur diye düşündüm.