Mustafa Muhammed

OdnamoK

Özel Üye
Arkadaşlar nasıl oldu da Mustafa Muhammed için başlık açmadık buraya? Yarışmalarda hakkının yendiğini düşündüğüm birisidir. 2005 Olympia'da 10. olmuş ,Ürdün adına yarışmıştı; ancak 2006'da girdiği yarışmalara Avusturya adına katılmış. Dehşet bacaklı insan. 98 İzmir'deki Dünya şampiyonasında +90'da şampiyon olmuştu ama Hamdullah şampiyonlar şampiyonu olmuştu( acaba ev sahibi olduğundan mı? :) )

Yandan triceps ve yandan göğüs pozları çok iyi. Daha fazla resim için www.teammustafa.com

hakikaten yabana atılamayack bir vucut..
tam bir profesyonel..

1-basta biceps
2-chest
3-latissimusdorsi
4-shoulders----(omuzda en iyi middle head)
5-abdominal rectus
6-forearms
7-triceps

8-legs

(saglamlık sıralaması benim icin bu sekilde)

paylasım icin tesekkürler...

bence bacak daha üstte bir yerlerde olmalı :)

odnamok dedi:
bence bacak daha üstte bir yerlerde olmalı :)

evet bacakları cok cok iyi fakat...
benim icin sıralama böyle,bacaklara pek önem vermiyorum...

Benim şu zamana kadar gördüğüm define vücutların içinden en parçalısı sanırım.ben böle estetik ve parçalı vücut görmedim desem yeridir.omuz ve göğüslerdeki lif lif görünüm harika.tek kelime ile mükemmel diyorum.Estetik on numara...

harika vücudu var adamın ya.hele üstten 2 3 5 ve 6. resimler süper :)

adrenalinshot dedi:
Benim şu zamana kadar gördüğüm define vücutların içinden en parçalısı sanırım.ben böle estetik ve parçalı vücut görmedim desem yeridir.omuz ve göğüslerdeki lif lif görünüm harika.tek kelime ile mükemmel diyorum.Estetik on numara...
parçalanma deyince ben renel janvierin üzerine adam tanımam ama izmirdeki yarışmada kesınlıkle hakkı yendi.hatta podyumda yarışma ile alakası olmayan mısırlı sporcular vardı ve isyan ettiler.bacak ben buradayım diye bağırıyor resmen.1998 için en guzel soylenecek laf MEMLEKETİM MANZARASI olacaktır.

s

evet hartta
mr.olmpyay gırdgınde
ben power press dergisi uyesıydım bır ara bende resımlerı vardıu
jikletiyle baya dalga geçmısdık gerçekden mukemmel bır isi

Alıntı; Flex dergisinin bu ayki sayısında Shawn Perine Flex Wheeler ile bir röportaj yaptı ve ona Ronnie'den sonra Mr.Olympia'nın kim olacağını sordu. Flex'in cevabı: "Mustafa Muhammed Mr.Olympia olabilir. Eğer ona bakarsanız zayıf yanının olmadığını ve tüm kaslarının çok iyi olduğunu görürsünüz. Ayrıca mideside büyük değil." Mustafa'nın yarışmayı kazanması mümkün. Nerdeyse herkesten fazla iri ama kondisyonunu iyileştirmesi lazım. Yarışmalara daha iyi hazırlanırsa ve definisyonu iyi yaparsa çoğu kişi onaylamayacak ama Flex'in dediği gibi yarışmayı kazanabilir.

Kaynak: http://www.musclemayhem.com/front/content/view/351/123/

Bir diğer ortadoğulu King Kamali'de de olduğu gibi bu adamda da kolların eksik olduğunu düşünüyorum (kuruyken özellikle).

yaw ben yeni yeni basliyorumda, ilac vs kullanmadan siki bi calismayla 10 senede buna yakin bi hale gelebilirmiyimkine :D :D ozellikle karin ve ust bolumler deli gibi gelismis, helal olsun adama valla

kanatlari coook iyi hayran kaldim

mustafanin son resimlerini gördüm resmen icim gitti adamda 1 gram kas kalmamis bütün kütlesini kaybetmis

2mownqc.jpg

spora 2007 yilinda ara vermisti yeni spor salonu acacagi icin o günden bugüne bayagi kas kaybetmis gecen sene 2010 yili sonuna dogru podyumlara geri dönecegi söylentisi vardi fakat su anki vücuduyla bu imkansiz en az 4-5 sene düzenli calismasi lazim.

nerede bir zamanlar cutlera bile kafa tutan mustafa.. birisi 3 kez mr.olympia olmus digeri olympiada 10. siranin üstüne cikamamis birisi..

index.php

4a4aba83.jpg

98 de seyretmiştim dopingten ya da teste girmediğinden madalyası alındı 2nci olan sanırım ya rus ya da litvanyalıydı ona verildi o yarışmada jean pierre fux ta seyirciler arasındaydı...

şimdi body sporunu yapmaya calısıyoz hepımız benım anlamadıgım bı sey var sporu bırakınca vucut hemen sonuyo bu adamda o kadar kutle varken sonmusse bız bırakınca halımızı dusunsenıze bır kasın omru kac senedırkı hemen sonuverıyor

:)

ikiz kardeşi varmı yokmu bir araştırmak lazım açıkcası! bitmiş denilen fotoda hiç olmazsa bu sporu yaptığına dair bir belirti kalır, ve sporu yapıp bırakınca büyük kütlelerde illaki büyük düşüşler olabiliyor malum spor yapma beslenmeye dikkat etme alakanı tamamen kes olucağı düşüş. ama yok oluş değil!

Natural bir şekilde bu sporu icra ettiğinizde bırakma durumunda bile her daim bir alt yapı gözükür vucutta . Ama prolar için durum çok daha farklı . Kullandıkları Growth Hormonlarından dolayı vucutları steroidin bir anda kesilmesine dayanamıyor sanırsam . Bu da inanılmaz kütle kayıplarına yol açabiliyor . Ama tabi bir hastalıgı varmıydı yoksa yokmuydu bilinmez :)

Back
Yukarı