sir_
Üye
Merhaba arkadaşlar forumda da daha önceden belirttiğim gibi bu sporu 1 yıldır yapmaktayım ve son 3 aydır suplement kullanmaktayım. 2 ay önce 2.3 kglik whey protein hardcore ve 2.7kg'lik optimum serious mass kullanmaya başladım.Hedefim bulk yapmak yani sağlam bi kilo almak ve eksik bölgelerimi ölçü olarak daha da arttırmaktı.Ve size 2 ay süre sonunda mükemmel gelişimimi yazıyorum.
Muscleteceh ve optimum mass kullanmadan önce:
Boy:1.90
kilo:83
Göğüs:102
pazu:33
bel:82
Muscleteceh ve optimum mass kullandıktan sonra:
Kilo:88
Göğüs:112
Pazu:36
Bel:88
Evet sonuçlar ortada 2 ay içerisinde 3 cm biceps, 10 cm göğüs ve tam 5 kilo aldım.Ve şu anda hedefime daha hızlı ulaşmak üzere olduğumdan dolayı çok mutluyum.Ve bu sonuçlardan sonra bu gün gidip 1 kutu daha optimum serius mass aldım.Muscletechi almadım çünkü bütçeyi çok zorluyordu.Şu anki yeni hedefim ise 2 ay içinde 95 kiloya ulaşmak ve ondan sonra sağlam bir definasyona girmek.Kulandığım suplementlerden çok memnun kaldım özellikle bulk dönemi için bu ürünleri kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.1 ay sonra bu sayfada tekrar buluşmak üzere.Saygılar
Muscleteceh ve optimum mass kullanmadan önce:
kilo:83
Göğüs:102
pazu:33
bel:82
Muscleteceh ve optimum mass kullandıktan sonra:
Kilo:88
Göğüs:112
Pazu:36
Bel:88
Evet sonuçlar ortada 2 ay içerisinde 3 cm biceps, 10 cm göğüs ve tam 5 kilo aldım.Ve şu anda hedefime daha hızlı ulaşmak üzere olduğumdan dolayı çok mutluyum.Ve bu sonuçlardan sonra bu gün gidip 1 kutu daha optimum serius mass aldım.Muscletechi almadım çünkü bütçeyi çok zorluyordu.Şu anki yeni hedefim ise 2 ay içinde 95 kiloya ulaşmak ve ondan sonra sağlam bir definasyona girmek.Kulandığım suplementlerden çok memnun kaldım özellikle bulk dönemi için bu ürünleri kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.1 ay sonra bu sayfada tekrar buluşmak üzere.Saygılar