MuscleTech Phase8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kauss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    36
daha çok kilo aldırıcı bir protein iyi beslenme ve shane 8 ürünüyle 1 ay içinde kilom 71 den 75 oldu kas gelişiminde de etkili vücuda 8 saat boyunda protein salgılıyor

ocak ayında bu ürünle ilgili yorum yazmıştım. şu an üçüncü kutumu kullanmaktayım ve bendeki etkisi çok iyi arkadaşlar. tavsiye edebileceğim bir ürün.

Ürünün tadı güzel , şekerli . Kilo almak için iyi bi toz ama fazlada güvenmeyin yani orta karar bi protein tozu güzel karışıyo su içinde ama muscletech phase 8 in ölçeği diğerlerine göre biraz büyük ve bu yüzden biraz çabuk bitiyo başka da bi dezavantaji gelmiyo aklıma.

En son kullanmakta olduğum ürün. Daha önce Gaspari Myofusion, Optimum ve Genrise kullandım. Bunların arasında en memnun kaldığım ürün Phase 8 oldu, tadı Optimum Casein'in biraz daha az şekerlisi. Bana göre çok iyi, reçel yiyormuş gibi hissetmiyorsunuz ama Genrise kadar da nötr değil. Benim için en avantajlı tarafı, hızlı sindirilen Whey ile beraber Casein de içeriyor olması. Önceden gece yatarken Optimum Casein alıyordum 1 ölçek, şimdi sadece Phase 8 kullanıyorum.

Merhaba ben phase8 ürününü kullandım fakat bende bazı yan etkiler yaptı şöyle ki ürünü kullanmaya başladıktan sonra boğazımda yutkunurken takılma hissi oluştu sanırım troid bezimi şişiriyor bu ürün ayrıca çok şekerli ve reflü sorunum olduğu için ağzıma tatlı bi koku bırakıyor ve yaklaşık bir birbuçuk saat geçmiyor ben biraz tedirgin oldum boğaz şişmesi olayından ve o tozu bıraktım şimdi gold standart kullanıyorum buda şişme yaptı ama phase kadar değil. Kullandığım mikta spordan sonra 1 ölçek. Yaş 31 boy 179

ürünü abd'den aldırdım bir hafta sonra elime geçecek, yorumları yazarım. muscletech'in yeni platinum izole whey'i ile ve mhp dark matter - mhp glutamine ve dymatize casein ile kombine etmeyi düşünüyorum.

sabah - phase 8
ant. hemen sonrası - dark matter
ant. 45 dk sonrası - muscletech platinum izole
yatmadan önce - dymatize casein + glutamine

Back
Yukarı