MuscleTech Phase8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kauss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    36

Kauss

Üye

su anda amerikada bi alana bi bedava kampanyasi var, herhalde ****** kampanyayi yakalayip spot mal cekmis amerikadan, tek kutu maliyetine iki kutu al buraya getir normal fiyattan kampanyasiz sat. cicek gibi :D

kullanan varsa yorumda bulunabilirmi acaba ? phase 8 mi? optimum casein mi? mp combat mı ? yada onerdeiğiniz casein varmı ?

BB'de On Gold Whey'den sonra ikinci sırayı kapmış bu ürün. Elimdeki Syntrax biter bitmez deneyeceğim bu ürünü inşallah.

Bu ürünü kullanan arkadaşalar yorum yapabilir mi kas gelişimi açısından günde 3 sefer kullanıp 24 saat proteinle beslemek hoşuma gidiyor mantıklımıdır anlamış değilim

Bsn Syntha 6'e rakip olarak geliştirilmiş bir ürün ve yüksek kaliteli süt proteini ihtiva ettiğini iddia ediyorlar ayrıca içeriğindeki karbonhidrat ve yağ oranı rakibinin yarısı kadar ama fiyat olarak şu an en ucuz 160tlye satılıyor, daha rekabetçi bir fiyattan satılsaydı deneme ihtimalim olabilirdi.[DOUBLEPOST=1384806114][/DOUBLEPOST]Pardon 140tlye de satılıyormuş aklıma yatarsa Syntha 6 yerine alabilirim.

Son düzenleme:
Yabancı kaynaklarda ürün hakkında hatırı sayılır olumsuz yorum da var genelde şişirme bir ürün olduğundan bahsetmişler pek aklıma yatmadı doğrusu

Üründen sipariş verdim elime geçti komutanto ben bu üründe çok kararsız kalmıştım optimum whey alıcaktım normalde ama büyümek için bu ürün beni cezbetti diyebilirim sabah ve antremandan sonra almayı düşünüyorum antremandan önce optimum whey alıcam bakalım sonuçlar ne olacak akşam ilk porsiyonu alıcam tat olarakta merak ediyorum

Üründen sipariş verdim elime geçti komutanto ben bu üründe çok kararsız kalmıştım optimum whey alıcaktım normalde ama büyümek için bu ürün beni cezbetti diyebilirim sabah ve antremandan sonra almayı düşünüyorum antremandan önce optimum whey alıcam bakalım sonuçlar ne olacak akşam ilk porsiyonu alıcam tat olarakta merak ediyorum
Dostum niyetin hacim kazanmak ise Optimum yerine Combat'a bakmanı tavsiye ederim zaten içerik olarak Syntha ile benzer nitelikteler. Ayrıca şahsi fikrim, antreman öncesinde de protein kullanımını pek gerekli görmüyorum önemli olan vücudun en çok ihtiyaç duyduğu sabah vakti ve antreman sonrası gecikmeden alabilmek.[DOUBLEPOST=1384873163][/DOUBLEPOST]Ayrıca ilerleyen haftalarda ürünle ilgili yorumlarını da bekliyorum.

Slm arkadaşlar ürünü kullanalı bir hafta oldu kesinlikle başarılı hem tat olarak hemde etki bakımından
İştahı iyi kesiyor o sebepten öğünlerden en az yarım saat önce alın benim düşüncem
Kullanım şeklim sabah kalkınca ve antremandan hemen sonra[DOUBLEPOST=1385757712][/DOUBLEPOST]Bu arada su ile kullanıyorum tadı iyi karışımı fena değil

şimdi bir şeyi merak ediyorum bu protein türü olarak whey diye mi geçiyor yani antremandan sonra aldığım taktirde ( su ile ) 30 dakika civarında sindirilmiş mi olucak normal wheyler gibi ?

Back
Yukarı