herkese saygılar,
daha önce 2011 Ocak ayında 17 gunluk muscletech hydroxycut X new formula deneyimimi sizler ile paylaşmıştım. bel ölçümü 105cm den 100cm e indirmeyi başarmıstım. 3martta turkiyeye geri döndüm ve 8 martta tekrardan salona başladım. bu kutudan kalan hapları cla ile kullanmaya devam ettim ve bel ölcüm 97cm e düşmüştür. fakat elimde bu urunler bitti ve ilk mesajımda bahsettigim gibi yeni ürünlerimi yanımda getirdim. 22 mart yani dün itibari ile kullanmaya basladıgım urunler
animal cuts 42 pak
animal stak 21 pak
animal super cuts 3 (130 tablet)
muscletech nitrotech 1,8kg chocolate caramel
super cuts 3'ü simdilik bu comboda kullanmıyorum hatta bilir kisilerden yardıma ihtiyacım var. acaba super cuts 3 u bu komboda kullanmama gerek varmı yoksa zaten cuts42 yeterli olucakmı gibisinden...
arkadaslar cok temiz beslenmeye calısıyorum. pilav makarna ekmek seker tuz tatlı kola kesinlikle yok.
tukettigim besinler haslanmıs yumurta, beyaz peynir, zeytin, zeytin yagı, haslanmıs brokoli, haslanmıs karnıbahar, baklagiller, musli(yulaf sekli), haslanmıs tavuk yada hindi eti.
karbonhidratı basit olmayan sekilde almaya calısıorum. bazen siyah ekmek tüketiorum. pazartesi gogus, salı sırt, carsamba omuz, persembe kollar ve bacaklar, cuma ve cumartesi sadece kardiyo ve karın hareketleri, pazar dinlenme. agırlık gunlerinde agırlık antrenmanı sonunda banko 30dk 8-10 tempo arası aralıksız koşu yapıorum. dünkü animal combo calısmam hakkında yorum yapmam gerekirse antrenman boyunca 1,5 litre su ictim ve dehset sekilde terliordum.
7mart gecesi foto cektim ama forumu tam olarak kullanmayı bilmedigim icin nereye ne sekilde koymalıyım bilmiyorum. inşallaj konuyu da yalnıs yere yazmamısımdır. sayet öyleyse simdiden özür dilerim. tavsiyeleriniz yada elestirileriniz varsa lütfen yazın.
sonuc olarak Hydroxycut x new formula bende cok guzel sonuclar verdi simdi animalları denicem bakalım. ben yemin ettim arkadaslar eriticem bu göbegi. ya O ya ben yani
sahsi gorusum onemli olan beslenme+spor, supplar yardımcı tabiki..
herkese sevgiler, saygılar ve iyi sporlar