MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
tamamda yaklasık 6 gündür kuıllanıyorm aralarında Fark baya war gibime geldi Diğeri vücut olarak enerji veriyordu ve yerimde duramıyordum hatta alınca bile uyuyamıyordum. Bu böyle deil Cok deişik alınca uyuyabiliyorm fazla da bi enerji werdigi yok. Dierinin werdigi enerjiyi harcamadıgım zaman titreme bile oluyordu vücudumda

Ürünün artık satılmaması ve yapılan yorumlar kafamı karıştırdı.Ben bu ürünü spora gitmeden önce 3 tane alarak kullanıyorum.Spor yaparkende faydasını görüyorum.
Bırakıp bırakmama konusunda kararsız kaldım :confused:

Bırakmana gerek yok çünkü bırakılacak bir durum yok.

ben soyle yapıyorum

2 tablet hardcore x
1 tablet 200mg kaiser caffeine

400mg caffeine almıs oluyorum beni daha ucuruyor Tabletler bitsin direk caffeine alcam 100 tablet 7 dolar mı ne

Merhaba arkadaşlar,

Bu başlığın tamamını okudum aslında çok kilolu değilim 1,81/78 ancak biraz göbeğim var ve rejimle artık veremiyorum. Ürünü alırken tereddüt ettim yan etkilerinden dolayı ancak bende herhangi bir tepki olmadı.

Şu an ürünün saat 11-11,30 arası 3 tablet - Spordan yarım saat önce 3 tablet alıyorum. Wheey protein tozu da kullanmaktayım.

Sorum şu olacak bu ürünü kullanan salondan bir arkadaşım kalp atışlarının hızlandığını, spor performansının arttığını söylüyor ancak dediğim gibi bende herhangi bir vucutsal tepki hissetmiyorum. Sizce bu ürünü kullanmaya devam etmelimiyim yoksa başka bir ürün önerebilirmisiniz?

Bu arada ürünü dışarıdan almaya güvenemediğimden dolayı forum sponsorundan aldım o yüzden üründe sahte vb. sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.

Şimdiden tşk. ederim.

Son düzenleme:
Tam olarak kullananlar arkadaşlardan veya yetkili kişilerden nasıl kullanılması gerektigini biri yazarsa sevinirim ürün elime geçti... Nelerle beraber kullanılmalı hap kullanıldıktan sonra..? Mesela hap alındıktan sonra o gün içerisinde alkol uyarıcılar veya başka haplar (agrı kesici kas gevşetici vs..) kullanılabilir mi..?

arkadaşlar bende weiderin yeni 1000mg 60 tablet L carntinesini aldım süper bişey olağan üstü performans sağlıyor tavsiye ederim.

Koca forumda soruma cevap verebilecek olan yok mu..? Hydroxycut Hardcore X Kullanan 1-2 arkadaşada msj attım fakat cevap alamadım...

turgad dostum 2gun evvel 1şişeye yakın vodka içtim ertesi gün uyandığımda kafam hala trilyondu haliyle koşcak halim yoktu haftalık çalışma programımıda bozmak olmazdı çaktım 2 tane hydroxy bişeyim kalmadı gittim koştum 40dk valla =) ne kadar doğru yaptım sorulursa herhangi bir fikrim yok ancak alkolle karısınca etkisini biraz kaybettiğini söyliyebilirm alkolle karışıp seni zehirliceni fln dusunuyosan öle bişey soz konusu değil sadece etkisi azalabılır ilacın , diğer seylere gelince benm merak ettiğim ise gunluk kahve alımımı azaltmalımıyım sizce arkadaşlar ? kahve içmeyi çok seviyorum çünkü

ilacın kullanımına gelince ben off günlerde sadace 1 tane içiyorum öğlen yemeğinden önce idman gunlerindede 1 k6 oncesi 3 idman öncesi yeni başlıyosan ilaca ilk 2-3 gün günde 3 taneyi geçmicek sekilde kullan , günde 3x3 seklinde yukleme yapmayı ben fazla ve yersiz buluyorum bu ilacın performans grafiği kesinlikle lineer bir grafik şeklinde olmadğı için belli bir miktardan sonra performansı çok etkilemiyo. iyi antrenmanlar

Son düzenleme:
merhabalar..forumu bastan sona okudum ve bu urunu almaya karar verdım..proteın agırlıklı beslenıyorum ve haftanın 5 gunu kosuyorum..sıkılasmam ve 7 8 kılo vermem lazım hala...bu urunun yag yakıcı ozellıgı oldukce ıyı gıbı gozukuyor ve son care kullanmak ıstıyorum..pekı bayanlarda kullanma talımatları aynı sekılde mı olmal yoksa dozları bıraz dusurmelımıyım..şimdiden tesekkurler

merhabalar..forumu bastan sona okudum ve bu urunu almaya karar verdım..proteın agırlıklı beslenıyorum ve haftanın 5 gunu kosuyorum..sıkılasmam ve 7 8 kılo vermem lazım hala...bu urunun yag yakıcı ozellıgı oldukce ıyı gıbı gozukuyor ve son care kullanmak ıstıyorum..pekı bayanlarda kullanma talımatları aynı sekılde mı olmal yoksa dozları bıraz dusurmelımıyım..şimdiden tesekkurler

senin uyguladıgın diyete uygun degil Kafein yasak bizim diyetimizde

clenbuterol alırken kullanmayın potasyum degerlerini cok düsürüyo. feci kramplar giriyo. 1 haftadır canım cıktı :)) 3 gündür bıraktım kullanmıyorum. clenbuterole dewam ediyorum.

aralık 2009 da fitness ile başladğım zayıflama temposuna 1.87 boy 110kg olarak başladım 3 ayda 28 kg verdim mart ayında boy 1.87 kilo 82 ydi ve hiçbirşey kullanmadım çok sıkı bir diyet ve haftanın 6 günüyoğun bir cardıo programı uyguladım.mayıs temmuz arası yoğun bir body programı uguladm hardline whey protein kullanarak 85 kg oldum ramazandan dolayı 1 ay ara verdm ve daha sonra okulların açılması öss programında çok düzenli bir program uygulayamadım.şuan düşüncem hala belimin ince olmaması şuan boyum 1.89 ve 84-86 kg aralığındayım haftada 3 gün plates ile karın çalışıyorum fırsat buldukçada salona gidip ağırlık çalışıyorum ama bir yardımcıya ihtiyaç duyuyorum şuan isteğim sıkılışmak büyümek değil boyuma göre kilo durumum normal gibi gözüksede yağ oranım kas oranımdan daha fazla olduğunu düşünüyorum ve sağlam bi yağ yakıcıya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.yardımlarınzı bekliyorum

Merhabalar bende bu ürünü kullanmaktaydım.1 haftalık periyotta kullanabildim sadece sonrasında soğuk algınlığından ötürü spora gidemedim tam 1 hafta oldu şuanda kullanmıyorum.Kullandığım 1 hafta boyunca bir fark hissetmedim dietime dikkat etmeme ve sıkı bir antreman yapmama rağmen.Şimdi tekrar başlıyacağım.Yaklaşık 2 haftalık bir kullanımım kaldı günde 6 adet alındığı taktire.Umarım bu 2 hafta verimli geçer...

Merhaba arkadaşlar,

Ben de az önce internetten bu ürünün siparişini verdim. Birkaç günlük araştırma sürecinden sonra ürünü alıp denemeye karar verdim. Bir aksilik olmazsa yarın elimde olacak büyük ihtimalle.

Ben de ürünü kullandıkça bu başlık altında sizinle deneyimlerimi ve değişimleri (ölçü ve fotoğraf olarak) paylaşacağım...

Merhaba arkadaşlar,

İki gün önce sipariş ettiğim ürün bugün nihayet elime geçti ve pazartesi günü kullanmaya başlayacağım...

Belirli zaman aralıklarında sizinle bu başlık altında ürünün etkilerini paylaşacağım...

arkadaşlar selamlar ürünü dahay eni aldım fakat 3 ncü günde 3 sabah 3 te antremandan önce kullanmya başladım acayip bişiler oldu dün gece zor uyudum bide halı saha maçına gittim antremandan snr kardio yapmayıp kardo olarak halı saha maçı yapıyım dedim ordada kötü oldum maç sonunda kustum bu ürün tam nasıl kullanıcam kendi toleransıma göremi acaba onuda çözmek gerekio sanırım hardcore pro serıes kullanıorum ama daha 1 haftayı nasıl geçiricem bilmiorum :) açıkçası tırstım biraz bunun yanında bsn nox plode muscletech nıtrotech protein kullanıorum twınlab sıvı amıno ait kullanıorum bide hydroxcycut pro serıes acaba çokmu karışıtırıorum haftanın 5 günüde çalışıorum salonda teşekkürler ...

Back
Yukarı