Muscletech gakic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trigger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 1 50,0%
  • Orta karar

Votes: 0 0,0%
  • Başarısız

Votes: 1 50,0%

• Total voters
    2
  • This poll will close: .
gakicin yaninda sanki leukic de almak şartmış gibi bi hava oluşturulmuş acaba öyle mi gerçekten kullanan ve kullanmayı düşünen arkadaşlar hangi supplementler ile stack yapcaklar ???
duh

içeriği çok basit.ne bekliyorsunuz ki?ürünlerin ismine,ambalajına değil,içeriğine bakın ilk önce.başlığa sadece resmini koymuşsunuz.içeriğini ben yazayım bari:

128 Caplets
Supplement Facts
Serving Size 8 Caplet
Servings Per Container 16 Amount Per Serving
Patented Muscle Fatigue Toxin Neutralizer Blend "Glycine-L-Arginine-Alpha-Ketoisocaproic Acid Calcium"

böyle bir üründen ne bekliyorsunuz allah aşkına?gayet sade bir ürün.reklamlara inanacak olursak 200-300$ harcayan herkesin terminatör olması gerekirdi.

Son düzenleme:
arkadaşlar Bsn Nitrix ile Gakic stack yapılır mı?
elimde nitrix var ve kullanıorum ama gakici acaip merak ettiğim için onuda almak istiorum elbetteki nitrixin kombine edilceği daha güzel supl.lar vardır ama ben bu ikisi kombine edilir mi bunu merak ediorum :confused:

arkadaşlar Bsn Nitrix ile Gakic stack yapılır mı?
elimde nitrix var ve kullanıorum ama gakici acaip merak ettiğim için onuda almak istiorum elbetteki nitrixin kombine edilceği daha güzel supl.lar vardır ama ben bu ikisi kombine edilir mi bunu merak ediorum :confused:

Nitrixle kür yaparken ben gakici kullanmadım, gerekte yok. İkiside benzer desteği sağlayan ürünler.

Arkadaşlar 2 ürün arasında kaldım gakic ve fizogen blitz cycle bu urunu kullanan varmı..tercim hangı yonde olmalı, gakıc ınceledıgımde içerik olarak zengin gelmedi bana.. tercimı hangısınden yana kullanmalıyım..

Gereksiz bir ürün. Bunun yeine Muscletech Nano Vapor öneririm. Antrenman öncesi güç ve enerji artışı için mükemmel bir ürün.

yohimbine gerçekten sakat hatta bazı ürünlerde buyuk sekılde yazar yohimbine free
bı ara kullandıgım kombinede nanox9 vardı ve içeriginde yohimbine
ciddi şekilde rahatsız edıyordu rahatsızlıgı carpıntı şeklınde degıl ama geceleri gerçek ten kabus gorduruyordu kullanmadıgın günler ise normal uyku
anladımki buna sebeb yohimbine

ben bu üründen 3 kutu bitirdim oldukca güzel bir supelementtir ancak tek basına kullanımdan bir fayda göremezsiniz sadece antreman gunleri kullanın ıdmandan bir saat once ac karnına 8 tablet yanlıs degilsem 126 kapsul olacak ıcınde buda takrıben 1 ay yetetiyor demektir eger proeın vs yanında kullanmıyorsanız bir fayda saglamayacaktır

kanimca bu tur supplementlere harcama yapilacagina whey, glutamine, creatine, bcaa gibi saglik acisindan tehlikesi minimum olan maddelere yapilmasi daha mantikli. bu tarz stimulanlar anlik, antrenmanlik etkili olabilir ama vucuda, dolasima gereginden fazla yukleme yapar. zaten iyi beslenmiyorsaniz, whey protein, glutamine yeterli almiyorsaniz bosa gider. uzun sureli kullanimlarda mutlaka yan etkiler olusturur. zaten muscletech pahali bir firma urunleri piyasanin en pahalilari neredeyse, buna onca para vermeyi dusunen arkadaslara daha once dedigim gibi basic supplementlere verirlerse hem totalde daha cok fayda gorurler hem de kafalari daha rahat olur.

Bir kaç arkadaş yohimbine içerir,tehlikeli olabilir demiş fakat içindekiler kısmında ben ismini göremedim? ;

OTHER INGREDIENTS: MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, COATING (POLYETHYLENE GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE, TALC, FD&C RED NO. 40, FD&C YELLOW NO. 6, FD&C BLUE NO. 2), CARBOXYMETHYLCELLULOSE SODIUM, STEARIC ACID, MAGNESIUM STEARATE, SILICA, ACESULFAME-POTASSIUM.

Back
Yukarı