Nedeni soylermisin? Ben en iyi etkiyi 7 gun yukleme ile aldim.
O zaman normal creatine ile yukleme yapip ardindan bu urune gecis yapin.
Nedeni soylermisin? Ben en iyi etkiyi 7 gun yukleme ile aldim.
ürünü nasıl kullandığını yazarmısın? günde ant sonrası 1 ölcek mi aldın sadece yoksa yükleme yaptınmı? yaptıysan kaç gün ve nasıl yaptın? ben 76 kiloyum yağ oranım %14 yağ oranımı koruyup 85-90 kiloya çıkmak istiyorum. bundan önce 2 kutu nitro tech performance series kullandım. yardımcı olursan sevinirimBu sporu 5 aydır yapıyorum. 54 kilo olarak başladım spora 3. 4. ve 5. aylarda cell tech kullanmaya başladım şuan kilom 69 - 15 kilo aldım ve yağ oranımda değişme pek olmadı. 1 ay ara verdim üründen gerçekten cok memnunum. ölcüler bayağı arttı çevremdeki insanlarda şaşırdı 3-4 ayda nasıl bu kadar geliştin diye cell tech e borcluyum bunları . tekrar kullanmaya başlayacağım hedefim 80 kilo .
Antremandan 2 saat önce 1 ölcek alıyordum. idmandan sonra 1 ölcek alıyordum . ama program haftada 6 gün her idmanda alıyorum . beslenmeyede biraz dikkat etmeye calıstım protein ve karbonhidrat ağırlıklı olarak pilav makarna arada tavuk sabahları veya idmandan 1 saat sonra yumurta peynir ara öğünlerde süt vb ayda 2-3 kilo zorlanmadan aldım. halada alıyorum. suan carbo mass aldım 2.5 kg lık pek iyi bir ürün değil ama işimi görecek sanırım.ürünü nasıl kullandığını yazarmısın? günde ant sonrası 1 ölcek mi aldın sadece yoksa yükleme yaptınmı? yaptıysan kaç gün ve nasıl yaptın? ben 76 kiloyum yağ oranım %14 yağ oranımı koruyup 85-90 kiloya çıkmak istiyorum. bundan önce 2 kutu nitro tech performance series kullandım. yardımcı olursan sevinirim![]()
çok teşekkürler şuan mhp creatine monohydrat aldım onunla ilerliyorum bu ürüne 2014 başı gibi geçicem. Gainer arıyorsan serious mass al derim herkes bir fikir söylemiştir ama bu ürün benim dönüm noktamdı. Tam 4 sene evvel spora yeni başlamıştım 52-54 kilo civarındaydım 2 tane 5,4 kiloluk serious mass ı 1- 1bucuk ayda kullandım ve tam 18-20 kilo aldım 72kiloya yükseldim ve yağ oranım zayıf olduğum için %14civarıydı %20ye yükseldi kastan da aldım ama çok iyi beslenmiştim ve antrenman, uyku düzenim bile planlıydı. şuanda 78 kiloyum yağ oranım %15-16. kısacası bu spora serious mass+mükemmel beslenme antrenman uyku programıyla başlamıştım.k,m sorsa serious mass öneriyorum o yüzden.Antremandan 2 saat önce 1 ölcek alıyordum. idmandan sonra 1 ölcek alıyordum . ama program haftada 6 gün her idmanda alıyorum . beslenmeyede biraz dikkat etmeye calıstım protein ve karbonhidrat ağırlıklı olarak pilav makarna arada tavuk sabahları veya idmandan 1 saat sonra yumurta peynir ara öğünlerde süt vb ayda 2-3 kilo zorlanmadan aldım. halada alıyorum. suan carbo mass aldım 2.5 kg lık pek iyi bir ürün değil ama işimi görecek sanırım.
Bence yükleme yapmak çok gerekli değil, ürün çok çabuk tükensin diye üzerinde yazılan talimata asla uymadım ve hep antrenman öncesi 1 ölçek olarak kullandım ve şu an halen öyle kullanmaktayım ve oldukça memnunum. Günde 1 ölçekle de gayet iyi verim alınabiliyor üstelik ekonomik olarak da çok zorlamıyor bütçeyi.Bu ürün için yükleme yapmak gerekli mi , gerekliyse nasıl yapılır ?
MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE SERIES 1400 GR (1362 gr) bahsettiğiniz ürün bu sanırım ?
Bu üründe vücudu dinlendirmeye gerek olmadığını söylüyorlar yani ara vermeden kullanılabiliyor, normalde antreman günlerinde 2 ölçek alın demişler ama bence 1 ölçek yeterli olacaktır, antremansız günlerde de sabah 1 ölçek alınabilir.Bende Cell Tech almaya karar verdim,haftada 3 gün spora gidiyorum,Off günlerimde ve çalışma günlerimde nasıl kullanmamı önerirsiniz? Ayrıca yükleme yapmayı planlamıyorum..
Birde en önemli soru,bu ürünü nekadar kullanıp nekadar ara vermeliyiz?
Celltech de sık sık tuvalete çıkartıyor.Yorumlarınızı bekliyorum Komutantop,eğer gerçekten bir farklılık hissederseniz bende almayı planlıyorum.. Universal Creatine kullanıyorum şuanda hiçbir farklılık olmadı ne bir güç artışı ne su tutması (sanırım yeni nesil diye tutmuyor),tam tersi daha fazla tuvalete gider oldum.. O yüzden 60 servislik olan creatine şuan 25-30 servisliği duruyor ve kullanmıyorum.