Muscletech Amino fx kullananlar YARDIM!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bir kutu amino fx aldım fakat size danışmak istediğim bir şey var.Kutunun hiçbir yerinde son kullanma tarihine rastlamadım bende açıp kıvamına bakmak istedim.Ne protein tozu kıvamında ne glutamın kıvamında.Böyle hafif nemli bir kıvamı var dokununda direk parmağına geçen.Sizde ürünü aldığınızda böyle miydi?Bana sızdekı urunun kıvamıyla ılgılı bılgı verdın cok acıl lutfen

hepsinin kendine göre bi kıvamı var, proteinin nasıl glutamine benzemiyorsa aminoda elbet diğerlerine benzemeyecektir, benzetme telaşına düşmeyin,
ürününüzde sorun olduğunu sanmıyorum bende nitro kullanıyorum kıvamı zaten dediğiniz gibi

bu urun oyle toz gıbı deıl bende kullandım telaslanma genelde urunun altında yazar tarıh ama urunun yapısı oyle

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı