MuscleTech % 100 Premium Whey Protein Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 75 55,1%
  • Orta karar

Votes: 48 35,3%
  • Başarısız

Votes: 13 9,6%

• Total voters
    136
Ben bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum antreman sonrası 2 ölçek alıyorum . 3 ay önce kilom 68 di . kolum 32 cm omuzum 110 cm göğüs 90 cm di bu ay ölçtürdüğümde kilo 70 kol 39 omuz 129 göğüs 105 çıktı dumbelllls ben gelişimden memnun kaldım bence ürün güzel denemenizi tavsiye ederim ;)

Oldu VastaLorde sağol.

Bu ürünle optimum nutrition %100 whey gold standard arasında kaldım. Bu üründe daha çok karbonhidrat var, ama antrenman sonrası basit şeker almamız gerektiği düşünüldüğü zaman muz/kuru kayısı+ optimum nutrition mı yoksa direkt bu ürünü mü kullanmam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sadece kullandığınız süre içinde mükemmelsiniz tozu bıraktıınızda eskisinde çok daha zayıf bi görünüme sahip kalmak zorunda kalabilirsiniz.anlıycağınız sadece bu protein tozu değil tüm tozlara saman alevi gibi diye biliriz yani kullandığınız kadar iyisiniz

benim bu üründe 3. paketim gerek tat, gerek performans olsun ben çok memnunum muscletech varken başka marka almam.

Ben bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum antreman sonrası 2 ölçek alıyorum . 3 ay önce kilom 68 di . kolum 32 cm omuzum 110 cm göğüs 90 cm di bu ay ölçtürdüğümde kilo 70 kol 39 omuz 129 göğüs 105 çıktı dumbelllls ben gelişimden memnun kaldım bence ürün güzel denemenizi tavsiye ederim ;)

bu sitede ne kadar çok ziya var.birden türediler zaten.her konuda bir ziya.başka neler yaptın ziya amcaa ?

Başarılı bir ürün. 1 paket kullanmıştım ve çok düzensiz kullanmama rağmen etkisini hissetmiştim.

yarın bu ürünü alacağım daha önce dymatize %100 iso kullandım ondan önce optimum kullandım ikisindende memnun kaldım ancak bu ürünün fiyatı 130 tl'ye kadar düşmüş durumda bu fiyata kaliteli bi ürün -özellikle yorumlarınızı okuduktan sonra - yoktur diye düşünüyorum herkese saygılar
iyi çalışmalar

Spora başladığımdan beri kullandığım kaliteli bir ürün.Fiyatı biraz daha pahalı fakat performans olarak denediğim başka birkaç marka proteinden bir tık üstündü diyebilirim(Kaslardaki doygunluk hissi açısından örneğin.).Düzenli çalışmanın yanında kullanıldığında uzun vadede güzel etkiler görülebileceğini düşünüyorum..

135 TL almıstım 2 kez 160 170 olmuş iyice saçmaladılar adam ülkesinde 1 alıyor 1 tane bedeva veriyolar benım her scoopta içim gido

Optimum'a kıyasla güzel verim aldığım bir ürün fakat şu sıralar fiyatı 200 TL'yi buldu.

Bu ürünler gümrükten geçerken ne kadar vergi alıyorlar merak ediyorum doğrusu...

Ürünü bugün kullanmaya başladım şimdilik yapabileceğim tek yorum ; Tadı mükemmel kötü diyenler bir doktora görünmesini tavsiye ediyorum :)

3 kutu bundan 4 kutu optimum ve 1 kutu universal kullandım 6 yıldır çalışıyorum. bana en iyisi muscletech gibi geldi. şimdi aklımı çelen diğer ürün ultimate prostar whey. kullanan var mı ?

Protein tozlarina karsi biri olarak sadece antreman sonrasi kullandigim tek urun bu. Gecenler de icerigini incelerken seker orani dikkatimi cekti. Diger tozlari bilmiyorum fakat her servis basina 2-3gr seker var yanlis hatirlamiyorsam. Sizce dikkat edilmesi gereken bir miktar mi yoksa bu kadar sekerden bir problem olmaz mi ?

Protein tozlarina karsi biri olarak sadece antreman sonrasi kullandigim tek urun bu. Gecenler de icerigini incelerken seker orani dikkatimi cekti. Diger tozlari bilmiyorum fakat her servis basina 2-3gr seker var yanlis hatirlamiyorsam. Sizce dikkat edilmesi gereken bir miktar mi yoksa bu kadar sekerden bir problem olmaz mi ?

olmaz.

Yetkili Satıcı: MuscleTech % 100 Premium Whey Protein Plus 2267g

• Better than regular whey protein – enhanced with a proven compound shown to build even more lean muscle and strength
  • High protein, low fat – 20g of premium protein, 1g of fat, 0g trans fat and 0g aspartame per scoop!
  • Great tasting – won a Gold Medal for superior taste in an independent test by a panel of experts at the American Masters of Taste against other protein powders at Club stores
  • Unbeatable value – 70 servings of ultra-premium protein (a massive 5 lbs.) at a super low price!
  • Easy to mix – formulated with 100% instantized whey protein to mix easily with a spoon
  • Less of what you don't want – features multiple filtration technologies to reduce fat, lactose and impurities from whey protein
  • A complete protein – delivers the complete spectrum of amino acids, including BCAAs, glutamine and more!
  • Flexible Formula – active adults can take one scoop to get 20g of protein per serving, while serious athletes can take two scoops to get 40g of protein
Teşekkürler hocam ilgin için

Back
Yukarı