MuscleTech 100 % premium Mass Gainer 5.5 kg

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    52
Muscletechin diger urunu olan mass-tech le arasindaki fark nedir, pek fiyat farkida yok ama mass tech 3 kilo bu urun 5 kilo fiyat farki yok marka ayni marka :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O üründe bir serviste 10gr kreatin var.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mass tech daha çok protein ağırlıklıdır.değerlerini şuan pek hatırlamıyorum ama ortalama 80 gr kompleks protein ve aminoasit ağırlıklı 170 gr gibi karbonhidrat içeriyor.mass gainer da 70 gr protein 286 gr karbonhidrat içeriyor.benim kiloya değil hacime ihtiyacım var diyosan mass tech.ama yok ben kilo alarak bi hacime sahip olmak istiyorum diyosan mass gainerı kullan derim.gainerda aminoasit ile protein miktarı mass tech kadar olmasada karbonhidrat miktarı kilo almak için gayet iyi.

Sent from my iPad using Tapatalk

ürünü alalı 1 ay kadar oldu kutunun 2 kilosunu kullandım 59 kilodan 65 kiloya geldim tadı da çok güzel nesquik gibi tadı var sadece köpürmesi biraz sıkındı oda 10 15 dk beklerseniz köpürme gider
Hocam ürünü nasıl kullandın kaç gram aldın günde, spor yapmadığın günlerde kullandın mı yardım edermisin ürünü yeni aldım nasıl kullanayım diye düşünüyorum[DOUBLEPOST=1414269911][/DOUBLEPOST]Beyler ürünü kullananıp faydasını gören arkadaşlar kullanım şeklini yazabilir misiniz

Son düzenleme:
Mass tech daha çok protein ağırlıklıdır.değerlerini şuan pek hatırlamıyorum ama ortalama 80 gr kompleks protein ve aminoasit ağırlıklı 170 gr gibi karbonhidrat içeriyor.mass gainer da 70 gr protein 286 gr karbonhidrat içeriyor.benim kiloya değil hacime ihtiyacım var diyosan mass tech.ama yok ben kilo alarak bi hacime sahip olmak istiyorum diyosan mass gainerı kullan derim.gainerda aminoasit ile protein miktarı mass tech kadar olmasada karbonhidrat miktarı kilo almak için gayet iyi.

Sent from my iPad using Tapatalk
hocam mass-tech i nerden temin edebiliriz ankarada ?

Düzenli beslenme şart beyler ben üç kilo falan alabildim iki kilosu bitti paketin beslenmeyi düzenlesem farklı olabilirdi. Beslenme olmadan kimse mucize beklemesin

Sütle yapınca çok köpürüyor evet suyla daha rahat içiliyor genellikle antrenmandan önce sütle sonrasında suyla kullandım sadece antreman olan günlerde içtim

Ayrıca yukarıda yazmış arkadas 80 gr protein içeriyor diye ya yanlış biliyor ya da ürün değişti 350 gr da 56 gr içeriyor ve 350 gr tek öğün olarak geçiyor ki 350 grmı tek öğünde içen babayiğit varsa önünde eğilirim

Ayrıca yukarıda yazmış arkadas 80 gr protein içeriyor diye ya yanlış biliyor ya da ürün değişti 350 gr da 56 gr içeriyor ve 350 gr tek öğün olarak geçiyor ki 350 grmı tek öğünde içen babayiğit varsa önünde eğilirim
Su ile 56 sut ile 80gr protein mevcut. Ben 5 olcegi (=1000cal) sutsuz iciyorum -secili bazi- antrenmanlar sonrasi.

Bende daha dün aldım bu ürünü içilişi şöyle diye biliyorum Sabah kahvaltıdan sonra hemen yarım ölcek sütle antremandan sonra yarım ölçek suyla içilecek evet bi kötü yönü var köpürüyo ya beklıcez yada kopugu ustunden alıcaz ne kadar doğru olur bılmıyorum suyla tadı bı degısık ama sütle tadı fevkalade içinde creatin glutamin falan var gayet güzel ayrıca bu tarz ürün alanların bazıları sadece tozun kilo yaptıgını düşünür bu yanlıştır bilgilendırıyım bu sadece yardımcı olur takviye yapar gunluk ihtiyacınızın 3 te 1 ini falan karşılar köpek gibi yiyeceksiniz kusana kadar öyle 1 ayda 5 kilo alabılırsınzı en az ürünün kopurmesı harıc herşeyi güzel iyi forumlar

Bende daha dün aldım bu ürünü içilişi şöyle diye biliyorum Sabah kahvaltıdan sonra hemen yarım ölcek sütle antremandan sonra yarım ölçek suyla içilecek evet bi kötü yönü var köpürüyo ya beklıcez yada kopugu ustunden alıcaz ne kadar doğru olur bılmıyorum suyla tadı bı degısık ama sütle tadı fevkalade içinde creatin glutamin falan var gayet güzel ayrıca bu tarz ürün alanların bazıları sadece tozun kilo yaptıgını düşünür bu yanlıştır bilgilendırıyım bu sadece yardımcı olur takviye yapar gunluk ihtiyacınızın 3 te 1 ini falan karşılar köpek gibi yiyeceksiniz kusana kadar öyle 1 ayda 5 kilo alabılırsınzı en az ürünün kopurmesı harıc herşeyi güzel iyi forumlar
Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum son 1 hafta definasyon dıyetıne girdim 73 kg den 80 kg oldum ürün bayagı etkılı ve hala bitmedi diyetteykende içiyorum kahvaltıdan sonra 1 ölçek okulda falan bayagı tok tutuyo fakat bi kötü yanı var karın bölgesınde cok yaglanma yapıyor onun dısında kollar falan fılan uçtu gıttı kullanmasını bilene cok iyi bir ürün bunun yanında beslenıceksınız takviyeyi ana ogun gıbı kullanmayın iyi forumlar

Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum son 1 hafta definasyon dıyetıne girdim 73 kg den 80 kg oldum ürün bayagı etkılı ve hala bitmedi diyetteykende içiyorum kahvaltıdan sonra 1 ölçek okulda falan bayagı tok tutuyo fakat bi kötü yanı var karın bölgesınde cok yaglanma yapıyor onun dısında kollar falan fılan uçtu gıttı kullanmasını bilene cok iyi bir ürün bunun yanında beslenıceksınız takviyeyi ana ogun gıbı kullanmayın iyi forumlar
Merhaba hocam.yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum .günde yaklaşık 2.500 kalorilik bir beslenme programım var.1.83 boy 66 kiloyum .kendimi bildim bileli kilom aynı.bu üründen almak istiyorum.nası kullanmalıym.detaylı yazabilirmisiniz.bazıları tadı çok kötü yazmış.sütlemi almalym suylamı.bir paket bana ne kadar gider.şimdiden teşekkür ederim .

ürünü az önce sipariş ettim. ramazan ayı boyunca 40 günlük bi süreçte dinlenme, beslenme, bb ve gainer ile en iyiyi hedefliyorum
ürünün bitmesine 1-2 gün kala optimum sold standard ve nutrend arginine(120lik) ile devam edeceğim artık 2-3 ay sonraki durumu editlerim :)
herkese bol şans ve iyi motivasyonlar.. yorulunca bırakmak varsa; kas yok!

Back
Yukarı