Musclemeds Carnivor

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 63 59,4%
  • Orta karar

Votes: 32 30,2%
  • Başarısız

Votes: 11 10,4%

• Total voters
    106
1,8 kg ve 2,1 kg arasında farklılıklar var.

2,1 kiloluk versiyonda hem karbonhidrat biraz daha yüksek gözüküyor. Hemde vitamin ve mineralleri biftek'den elde edilmiş gözükmüyor.

İki farklı formülün besin tablosunu ekliyorum.

Eklentiler

• carniv.jpg
    carniv.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 781
Evet yanılmışım ben sadece 1.8 kg görmüştüm emindim yani ikiside varmış meğersem :)

2,1 kg olanda içerik daha iyi gibi. Tam bir post workout ürünü olmuş: kreatin, maltodextrin,akg,beef izolat vs. Birde fruit punch aromasını denemedim hiç, wheyde ilk defa bu aromaya denk geliyorum daha önce nox ürünlerinde vardı tadı nasıldır acaba :)

Fruit punch aromalısından aldım tad olarak hoşuma gitti. Bir de 2.1 kg ile 1.8 kg ürünlerin fiyatının aynı olmasının sebebi ikisinden de 56 servis çıkıyor olması diye düşünüyorum.

O fiyat'a 3ay tavuk ile beslenirsiniz. Şuan için benim bütçemi aşıyor.

Sırf et proteini olduğu için aldım. Yıllarca whey kullanmıştım. Genelde antrenman sonrası alıyorum. Yalnız tuvalete çıkmamı zorlaştırdı. Herhalde bünyem alışamadı henüz, o yüzden whey'le dönüşümlü kullanıyorum, pek sıkıntı olmuyor. Yetersiz protein aldığım günler ekstra bir porsiyon daha alıyorum. Whey'le arasındaki farkı henüz hissedemedim, sindirim sistemi alıştıktan ve sadece bunu kullanmaya başladıktan bir süre sonra belli olur. Çikolatalı aldım. Tadı aynı aromalı wheye göre ağır. Carnivor ağızda ekşi bir tat bırakıyor. İçeriğinde biraz vitamin/mineral de var.

arkadaşlar ürünün 2 türü var birinde 37 gramda 23 gram protein ve 8 gram karbonhidrat var 2000gr diğerinde ise 33 gramda 23 gram protein ve 6 gram karbonhidrat var 1800 gram fiyat olarak 160 tl. İçeriğini okuyunca amino beef le farkını görüyorsunuz

2 haftadır kullandığım ürünle yazabileceğim tek şey şu an için tadı oldukça kötü ( Fruit Punch ). Ürünü 5 farklı destek ürünüyle kullandığım için net şeyler oldukça söylemek zor. Açıkçası bu gibi ürünlerden çok üstün bir şeyler beklemek bence komik bir durum. Bunların adı üstünde destek ürünleri. Beslenmeyle alınamayan yada aksatılan vitamin amino vb. vücüdun ihtiyaçlarını karşılamak. Bu ürünlerle girdiğim 2 haftada kayıplarımı kapatmaya başladığımı net bir şekilde söyleyebilirim ( bcaa-glutamin-cre-beef amino-whey-zma). Fakat bu ürünler çok iyi mutlaka alın demek yanıltıcı olur. Başarının düzenli idman ve beslenme ile geldiğini düşünenlerdenim.
4 aylık diyet dönemimde 13 kg tam istediğim bölgelerden kilo verdim kullandığım tek destek hydroxcut 2 kutu oldu, ürün çok güzeldi fakat bunu başaran malesef ürün deil yaptığım beslenme ve idmanlar oldu. Bu tarz ürünlerin zaten kendini kanıtladığını düşünüyorum. Burada oturup bsn whey , weider overload tartışmak bazen saçma geliyor açıkçası ( alt sınıf ürünlerden bahsetmiyorum lütfen dikkat ). Bu gibi ürünlerde iyi kullanıcı ve kötü kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Kısaca ürün için şunu diyebilirim arkadaşlar tadı gerçekten kötü ( neyle mix yaptıysam olmuyor tabi bu herkese göre değişebilir) ama içerik değerleri beni tatmin ediyor. Fiyatı birkaç haftaya daha da düşer diye düşünüyorum. İzmirde hala 160 arkadaşımada aldık

dün spariş ettim galiba son ürünü ben aldım çünkü şu an stokta görünmüyor 1.8 lik olanı.aynı zamanda sıfır şeker olduğu için gainerını da aldım

sürekli nitrotech kullanan birisi olarak ilkkez farklı bişey denemeye karar verdim yeni nesil farklı bişey olsun ve vücudumun vereceği tepkiyi ölçmek istedim, bu nedenle dün carnivor siparişi verdim, nitro tech kıyaslamasında çok önemli bi fark olmamasına rağmen carnivor'un içerisine ek olarak bolca A vitaminide katmışlar bi miktarda C, Nitro!da bu yoktu mesela,
biliyorsunuz A vitamini çok önemlidir heleki vücut geliştirmede

A vitamininin vücut açısından önemi, proteinlerin A vitamini olmadan kullanılamamasıdır.
A vitamini dokuların bakım ve onarımı, yeni hücrelerin gelişmeside öncelikli rol oynar

http://tr.wikipedia.org/wiki/A_vitamini

1 kiloluk aldım 1 ay sonra kıyas yaparım burada tekrar,

ikisininde eksisi artısı vardır elbet birbirine oranla, bakalım şu 1 ay anlaşılır, en azından benim bünyemdeki tepki...

hardtime haklı. angryhun bende senin üslubunu hiç beğenmiyorum forumdaşım kusura bakma NESTOR'un da öyle senin direkt olarak yapıştırdıgın damgada biri oldugunu düşünmüyorum.üslubunu değiştirmelisin bence. '' 1 ayda nasıl bir fark görebilirsin?'' gibi bir soru sorabilirdin bence. HERKESE saygılar

1 ayda 1 kiloluk protein tozu kullanarak ürün hakkında yorum yapamazsın,kıyaslayamazsın.acemiliğini dışa vurma bari.

Üslup konusunda tekrar uyarılmayacaksınız!!!!!

Merhaba arkadaşlar Muscle meds carnivor çikolata aromalı aldım bugün fiyatı 179 TL nakit'e 160a kadar düşürüyorlar tadını pek beğenmedim et tadı geliyor biraz ama şeker oranı çok ideal yani şekersiz gibi bişey inş işe yarayacak..

Back
Yukarı