Muscle tech -nitro tech im sahtemi acaba-?

merhaba acba aldığım bu ürün sahtemi değişik açılardan fotolarını çekmeye çalıştım forum üylerinin görüşlerini bekliyorum( birde üstünde amerikan bandrollü bi kapak etrafında jelatini vardı)

photo0001lq5.jpg

photo0002tx5.jpg

photo0003pd1.jpg

photo0004tq3.jpg

photo0005fk7.jpg

photo0006jo9.jpg

resimler çok net ve belirleyici değil.. sahte olduğunu düşünmene neler sebep oldu..?

bendeki kutuyla aynı ,kutunun altı, ölçek ve birçok detay aynı ,tabi sahteciğin ne boyutta olduğundan emin değilim, ancak sanmıyorum sahte olacağını. diez sorusunu bende bir daha sorayım neler seni sahte olduğunu düşünmeye sevketti :?:

cyberugur dedi:

nerden aldin ?

yorumlara teşekkür ederim

saolun tadında kokusunda herhangi bi sorun yok sahte olduğunu düşünmemdeki sebep bunu hemal*****.com dan aldım 75 milyona 908 gr bi gazla aldım fakat (gerçekte ne kadar olduğunuda bilmiyorum ama ) sonra ucuz diye düşündüm yani fiyatı bana ucuz geldiğinden dolayı birde bu ürün nasıl acaba etkilimi öle 14 günde kas kütlesi diye yazıyo ama herhalde yüzde 90 reklam değilmi ve birde kutu sarılmış gibi yani bi kap ve yazılar falan bu kabın üzerine yapıştırılmış bi kağıtla kaplanmış fakat diğer bütün tozlarıma baktım hepsinin öle yani direk olarak kutunun üzerine değilde bi etikete yazılar yazılmış sonra kutuya yapıştırılmışonun için bu açıdan kaygım kalmadı ayrıca sattığı aynı üründen alan kullanıcılar çok güzel demiş herhalde sahte olması zor gibi
bi kaç foto daha çekmeye çalıştım ama
http://img501.imageshack.us/img501/9017/photo0007ro1.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/1047/photo0008qt8.jpg
http://img501.imageshack.us/img501/6110/photo0009fc9.jpg

uğur sahte değil bu bence rahat rahat iç derim ben

dostum ürünün aynısı bi arkdaşım kullandı. günde 2 şer ölçek 3 kez içerek. 5 günde bitiyomuş kutu. ama 15 günde 3 kiloya yakın kilo aldı. hemde yağlanmadan

hayatımda hiç sahte supplement görmedim.görürsem çok mutlu olacağım gerçekten.sürekli forumda bu tip başlıklar açılıyor,özel mesajlar geliyor.diyelimki sahte supplementler üreten bir şebeke var. (görmedim duymadım ama..) kapağından,kutusuna,ambalajından içindeki tozuna kadar üretebiliyor. (böyle bir şeyi zaten türkiye'de yapamazlar,olsa olsa çin'den gelir) allah aşkına bu teknolojiye sahip kişiler ambalajındaki 2 yazıyı,şekli falanmı beceremeyecekler?kaldıki türkiye'de supplement satışları ne kadar ki birde sahtesini üretsinler?inşallah bir gün sahte ürün satın alırım da bu söylediklerimi yutarım.

ankarada nerede bulunur bu
Muscletech Nitro- Techa32

maksimum sağlik magazasinda war midir? ülkeye girişi yasakmiş o yüzden sordum ..Bilen ankarali arkadaslar cvp yazabilirmi lütfeen..kafa_

ankarada yanılmıyorsam ulusta bir pasajda olduğundan bahsetmişti guardbody..forumda ulus , ankara vs.. diye arat istersen..

ah amerikan pasajına güvenemiyorum bir kuruntu var içimde. yoksa orda supplement var baya. maksimum sağlık mağazası nerde acaba?

kutunun üstündeki plastik açarken şekilsiz yırtılabilir. o sorun değil çünkü orjinalleri de öyle. amerikan pasajında Ramazan diye bi abimiz var amerikaya gidip alıyo wheyleri, aminoları. ondan alıyorum ben içim rahat.

Back
Yukarı