shownodese
Üye
nano x9, aplodan ve nano vapor kürü yapmayı düşünüyorum nano x9 kullananız var sa lütfen etkilerini yazarmısınız kür için görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim
anladım nano x9 un yerine geçicek ürünler var galba üstelik yarı fiyatına
aplodan kullanıcısına pek rastlamadım ama nanox9 ve nanovapor kulanan arkadaşlarım oldukça memnun.nanox 9 için geçenlerde müsabık bir arkadaşım ''YAKIYOR'' terimini kullandı.başka türlü açıklayamam dedi.nanovapor ise zaten revaçta olan ve memnun olunan bir ürün.aplodan bu ikisinin içinde gerek varmı bilmiyorum,kullaanda duymadım.
2,5 haftadır kullanıyorum, etki süresi kutunun üzerinde yazdığına göre 9sn hemen kana karışıyor yani. şu anda sanki daha rahat basıyorum ve silik olan damarlarım biraz daha görülür duruma geldi.
Kullanım olarak sabah aç karnına 5 öğlen yemekten yarım saat önce 5 olmak üzere iki servis alıyorum. Ama bu sabah bir hata yaptım. Canım acaip kola istemişti ve nanox9'un 5 tanesini kola ile içtim ve halimi anlatamam arkadaşlar. Her yerim kıpkırmızı oldu ve kollarımda inanılmaz kaşıntı yaptı resmen alerji olmuş gibi yüzüm ğöğsüm sırtım karnım heryerim sanki yeni tatile gitmişimde güneşte ilk gün haşlanmışım gibiydi
Ürün bence başarılı ama fiyat performans olarak bakarsak çok üst düzey birşeyler yapmıyorsanız ve bütçeniz el vermiyorsa gereksiz diye düşünüyorum, deneme maksatlı aldım memnunum ama bu kutudan sonra devam etmeyi düşünmüyorum.
145 YTL kdv dahil almıştım