Muschletech Kombine Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan caqdas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caqdas

Üye
Merhaba beyler

ılk olarak bu sezon 3.ayımdayım 3 senelık bi body geçmişim var supplementlere gelirsek Nitro-Tech'le Amino fx pro series i kombine edip kullandım Nitro-tech 2 gün önce bitti aminoya dewam edıyorm 1 haftası var yakında oda biticek size sormak istediğim Nitro-Tech ın vucudumda etkisini yararını yeterince gördüğüme inanıyorum tekrar almayıda düşünüyorum ama forum uzerınde baya araştırdım Optimum Whey %100 protein ürününüde baya tavsiye etmişler sizce alıp denemelimiyim daha üstün bi etkisi olucanı düşünürmüsünüz eğer almayıp Nitro-tech alırsam yanına Halo almayı dusunuyorum tavsıye edermısınız ve 2 sini nasıl kombine edeceğimi sölermisiniz saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro-tech'le devam etmeni şahsen tavsiye ederim. Daha kaliteli bir protein tozu. Ben ikisini de kullandım ve uzun süredir nitro-tech ile devam ediyorum. Tabi ki tercih meselesi. Fakat şuan fiyatları neredeyse aynı nitro-tech almanızı öneririm.

Bunun yanı sıra halo konusu forumda bulunmakta isterseniz oraya göz atabilirsiniz.

sagolun yorumlar icin bilgisi olan varsa halo veya nitro'yla iyi kombine saglıycak bişey onericek olan olrsa iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Nitro techi antremandan sonra içebilirsiniz. Eğer maddi durumunuz iyiyse yani hor kullanma durumunuz varsa sabah kalkar kalmakz antremandan 30 dk önce de içebilirsiniz. Haloyu kullanmak için

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/muscletech-anabolic-halo-t12869.html

konusuna bakabilirsiniz. Özel bir kombine gerektirmiyor sonuçta. Teki protein tozu. Kullanım durumları yukarıda ki gibi kullanırsınız haloyu da gerektiği şekilde kullanırsınız

Back
Yukarı