24 tanesi 79tl şuanyaklaşık tanesi 4 liraya buldum 24 tane 85 1 hafta sonra alıcam her antreman öncesi yemeyi planlıyorum.
Nerde satılıyor ?24 tanesi 79tl şuan![]()
S.A KARDEŞİM BUNLARIN YARARLARI VE ZARARLARI NELERDİR? NE SIKLIKLA KULLANILIR[DOUBLEPOST=1392488537][/DOUBLEPOST]
tad olarak kullandıklarım içerisinde sanırım en iyisi içeriğide güzel bulk döneminde kullanılabilecek bir ürün bende tavsiye ederim
Selam arkadaşlar. Benim bir sorum olucak , egzersizler icin diyet uygulama şansım pek yok buyuzden gun içerisindeki besinlerle ihtiyacım olan proteinin birmiktarını karşılayıp kalanını da barlarla karşılamayı düşünüyorum bunun ne derece doğru olduğunu pek kestiremedim Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaslar Şimdiden teşekkürler.
Bu ürünün içeriğinde hidrojenize kollajen olduğu yazıyor, dikkat etmemiş arkadaşlar olabilir...
Kemik, kıkırdak, eklem, lif v.b. gibi bileşenlerden elde edilen protein oluyor.hocam bu dediğiniz ne anlama geliyor tam olarak?
yani bir zararı var mı?Kemik, kıkırdak, eklem, lif v.b. gibi bileşenlerden elde edilen protein oluyor.
zararı var mı bilmiyorum (muhtemelen olmaması gerekir) ama 1. kalite protein kaynağı değil bunlar ve hammadde fiyatıda takdir edersiniz ki daha ucuz. bunun yerine içinde, et, süt, whey, casein, yumurta proteini içeren ürünlere bakılabilir.
Bu barları yerken içinde ilave olarak yığınla şey yenmiş oluyor bence hem fiyat hem yarar olarak protein tozu daha kullanışlı. Bu varların tanesi min 5 tl, onun yerine örnek olarak optimum gold standart alırsanız bir ölçekte yarı fiyatına hem daha fazla protein almış hem de ilave içerikten kaçınmış hem de daha az kalori almış olursunuz.
Gainer türü ürünlere yönelebilirsin.Tabi bilindik ürünler olsun ve içeriği şeffaf olsun.arkadaşlar 18 yasındayım ve kılom yetersiz kilo almalıyım.. bi spor salonuna yazıldım orda multipower xxl satılıyo 2 gundur kullanıyorum. multipower kilo aldırırmı ve ne kadar sürede aldırır. yardımcı olurmusunuz