MultiPower L-Carnitine Liquid Forte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selamlar oncelıkle , ben kısmet olursa bu hafta ıcı spora baslıyorum . 178 boy , 75 Kg yım . benım sorum bu l-carnıtının yanında bana tawsıye edebılecegınız destek ürün varmı acaba ?;

bu urunu kullanıyım 75 kg den 70 ' e duseyım ondan sonra mı destek almam lazım ? amıno - proteın gıbı vsvsv .

herkese saygılar sımdıden. hayırlı aksamlar....

bunun yanında takvıye olarak bana onerebılecegınız urun varsa cok mutlu olurum ..

antremandan 30 dk önce 3-4 çay kasıgı sütsüz şekersiz sert bi nescafe + asprin yapabilirsin yada sadece nescafe içebilirsin. Gün içinde 2-3 fincan yeşil çay yada mate çayı tüket. Protein tozu al antremandan cıkısta protein agırlıklı beslen ekmek ve şekeri sıfırla saat 7 den sonra karbonhidrat almamaya calıs. Tavuklu yada ton balıklı salata vs tarzı besinlerle geçir ;) imkanın varsa bi kutuda CLA' al l-carnitine ile güzel kombine olur yemeklerden yarım saat önce 1 tablet kullan

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı